WELKOM Gast

Nieuws

Vind hier het laatste velgen- en bandennieuws! Ook kunt u in de nieuwsrubriek al het nieuws lezen van VelgenShop.nl. Uiteraard is er ook plaats voor onderwerpen van fabrikanten of nieuwe types of modellen. Verder zullen trends en accessoires ook aan de orde komen.

Cuijk, 22 maart 2010 - De zogeheten 'eenmalige machtiging' is een betaalwijze waarbij de koper de verkoper toestemming geeft om geld van zijn rekening te incasseren. Enige tijd geleden ontekte het programma Kassa dat men bij onder meer TNT, Hallmark, Yoursurprise, Best of Shopping en Foto.com mogelijk is om alleen met een rekeningnummer te bestellen.
 

CUIJK, 29 MEI 2012 - De online webwinkel en tevens winkelformule VelgenShop.nl start met een marktverbreding door het branden van BandenShop.nl. BandenShop.nl zal actief als online en offline bandenformule verder expanderen naast VelgenShop.nl. Alle bestaande locaties zullen verder vanaf medio juli opgebouwd worden tot next generation locaties. De verdere nieuwe locaties worden direct next generation locaties.

Leiden, 12 februari 2010 - Van de Nederlandse huishoudens heeft 26 procent winterbanden onder de auto waarmee het meeste gereden wordt. Dit blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van BOVAG. De sneeuwval en aanhoudende gladheid leidden de afgelopen maanden tot een run op winterbanden. Een schatting van Vereniging VACO geeft aan dat er dit seizoen al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht zijn.

HILVERSUM, 7 OKTOBER 2011 - VelgenShop.nl is een van de twee finalisten als beste starter bij de ING Retail Jaarprijs. De stichting ING Retail Jaaprijs is een platform voor retail excellence en inspiratie. De stichting werkt actief aan het imago van de retail. Jaarlijks vindt begin oktober het voorprogramma van dit jaarlijkse gala plaats: het ING Retail Jaarprijs Excellence Event. Op dit event is de automotive banden en velgen winkelformule VelgenShop.nl doorgedrongen tot de laatste twee beste startende winkel(formules).

Geen verzendkosten bij VelgenShop.nl

Gepubliceerd op: 01 Maart 2011

CUIJK, 1 MAART 2011 - VelgenShop.nl, de eerste velgen webwinkel in Nederland & België introduceert geen verzendkosten voor het complete assortiment autobanden, stalen velgen, lichtmetalen velgen en auto-accessoires!

VelgenShop.nl wil tien filialen in één jaar!

Gepubliceerd op: 15 Februari 2011

BIEST-HOUTAKKER - VelgenShop.nl, nu nog alleen gevestigd in Biest-Houtakker, wil binnen nu en een jaar groeien naar tien filialen.

Velgen Shop opent een tweede winkel in Zoetermeer

Gepubliceerd op: 31 Januari 2011

Unieke shop in Zuid-Holland, opgelet: VelgenShop.nl opent een nieuwe winkel in Zoetermeer. Franchisers zijn Wessel Veldhuizen en Jeroen van den Berg.

CUIJK, 19 januari 2011 - VelgenShop.nl, de online velgenaanbieder, lanceert een unieke banden – en velgen franchiseformule voor de automotive ondernemer. Als automotive ondernemer kan men de Velgen Shop instore franchise eenvoudig invoeren in een huidige bedrijfsvoering.

Nieuwe winterband van Bridgestone

Gepubliceerd op: 24 September 2010

Tilburg, 24 september 2010 - De Bridgestone Blizzak LM 32 is de nieuwe winterband van Bridgestone!

Borbet introduceert haar nieuwe design, de TL

Gepubliceerd op: 20 September 2010

Tilburg, 19 september 2010 - Velgenleverancier Borbet introduceert haar nieuwe design, de TL.

Pirelli Scorpion Verde

Gepubliceerd op: 07 September 2010

Tilburg, 6 september 2010 -  REDUCE IMPACT, NOT PERFORMANCE

Tilburg, 6 september 2010 - Sinds 5 jaar doet het instituut "Dedicated Research" een grote gedragstudie in België en Nederland. De Energy Saver won in de categorie "Ecologische auto-accessoires".

Man rijdt met vier lekke banden

Gepubliceerd op: 03 September 2010

Tilburg, 3 september 2010 - Hoe ga je anders naar de garage als je reservebanden op zijn?

Tilburg, 29 augustus 2010 - De Italiaanse bandenboer mag drie jaar lang rubber gaan leveren aan F1-teams.

Cuijk, 23 augustus 2010 - Voor iedereen die zijn velgen lief is: opgelet! VelgenShop.nl biedt vanaf heden ook de unieke McGard wielsloten aan, ter voorkoming van diefstal van je sportvelgen.

Hoe vaak check jij je bandenspanning?

Gepubliceerd op: 18 Augustus 2010

Tilburg, 17 augustus 2010 - Wist je dat het aanbevolen wordt om 12x per jaar je bandenspanning te controleren? Ik niet, en de meerderheid van de Nederlanders ook niet. Ongeveer 52% zou de bandenspanning minder dan 6 keer per jaar checken, wat ik nog een hoog percentage vind.

Cuijk, 2 augustus 2010 - VelgenShop.nl is vanaf heden ook op zondag geopend. Daarmee is het de eerste en enige winkel in de branche.

Tilburg 19 juli 2010 - Deze fauteuil, de “Evolution one” bestaat al jaren en toch zie ik ‘m vandaag voor het eerst.

CO2-uitstoot aan banden?

Gepubliceerd op: 16 July 2010

Tilburg 16 juli 2010 - Na jaren van herenakkoorden, vage toezeggingen en onzekerheid zegt het Europees Parlement nu eindelijk definitieve CO2-uitstootregels te hebben neergelegd voor 2012 en daarna. Er is de afgelopen maanden het nodige geschipperd en hier en daar wat water bij de wijn gedaan, maar nu staan er data en uitstootwaarden op papier. Is alles nu even duidelijk?

Energielabel op autobanden

Gepubliceerd op: 09 July 2010

Tilburg 9 juli 2010 - In Nederland willen we graag labellen en nu dus zijn ook de autobanden aan de beurt. Er komt een milieusticker die duidelijk moet maken wat stille en zuinige banden zijn.

Kan dat: Nissan velgen op je Lexus?

Gepubliceerd op: 30 Juni 2010

Tilburg, 30 mei 2010 - Dan hebben we het niet over stalen exemplaren met almera-wieldoppen natuurlijk. Iemand is op het idee gekomen zijn Lexus GS450h uit te rusten met downforce versterkende, remmenkoelende, 1,5G bestendige Nissan GT-R exemplaren.

Aluminium velgen voor aanhanger en caravan

Gepubliceerd op: 30 Juni 2010

Tilburg, 30 mei 2010 - Vanwege de goede rij-eigenschappen en luxe uitstraling worden lichtmetalen (aluminium) velgen al jaren toegepast bij personenwagens. Vanaf heden biedt Middelbos een 10 inch aluminium velg aan voor de aanhanger/caravan of vouwwagen.

Verlichte velgen

Gepubliceerd op: 26 Juni 2010

Tilburg, 26 mei 2010 - Handig voor in het donker. En het geeft de term lichtmetaal weer een hele andere lading. Peaurneau hoor.

AutoMaxx juni/juli 2010 met velgen special!

Gepubliceerd op: 24 Juni 2010

Moerdijk, 24 juni 2010 - De nieuwe AutoMaxx is weer uit! Deze keer is het een speciale variant. De AutoMaxx juni/juli 2010 heeft een speciale velgen special! Meer dan 50 verschillende soorten velgen van meer dan 20 merken op een rijtje. Kies jouw favoriet!

Bentley velgen, nu ook passend op een Audi A4?

Gepubliceerd op: 23 Juni 2010

Het is toch wat met die VAG-boys. Ze blijven maar klooien en mengen met de verschillende merken, accessoires, typeplaatjes. Sommigen halen zelfs de vering onder hun A4 vandaan om vervolgens op velgen van een Continental GT rond te gaan rijden.

Pirelli levert banden Formule 1

Gepubliceerd op: 23 Juni 2010

Milaan, 23 juni 2010 - Pirelli gaat vanaf 2011 exclusief de banden voor de Formule 1 raceauto’s leveren. De Italiaanse bandenfabrikant laat weten hiervoor een 3-jarig contract te zijn overeengekomen met de internationale automobielfederatie FIA.

Novitec Rosso - dat redelijk subtiele projecten afwisselt met een iets minder subtiele werkwijze- heeft het uiterlijk van de Ferrari 612 Scaglietti redelijk ongemoeid gelaten. Toch zijn er wat details door te nemen. Om te beginnen de lichtmetalen velgen.

AEZ: Een blik op de toekomst

Gepubliceerd op: 15 Juni 2010

Tijdens de 80e editie van autosalon van Genève, een jaarlijks terugkerend evenement in maart, is de UC gepresenteerd. Deze kleine elektrische auto is ideaal voor in de stad, maar ook voor langere afstanden. De UC is milieusparend en stressvrij.

Den Haag, 6 mei 2010 – Vanaf 11 mei 2010 geldt een importheffing (antidumpingsrecht) van 20.6% op alle aluminium wielen die geïmporteerd worden vanuit China. Dit heeft de Europese Commissie besloten.

Cuijk, 2 april 2010 – Het lichtmetalen velgen seizoen is sinds gisteren weer officieel gestart! Alle lichtmetalen velgen fabrikanten introduceren hun nieuwe assortiment. VelgenShop.nl, de grootste online velgen shop lanceert een nieuwe lenteactie en maakt de winnaar bekend van de winteractie! Wilt u ook een gratis setje lichtmetalen velgen en banden?

Wielen op maat en meer

Gepubliceerd op: 09 Maart 2010

Amsterdam, 9 maart 2010 - Het lijkt op muggenziften, maar in de strikte zin van het woord is een velg alleen de rand van het wiel waar de band op ligt. Je mag hopen dat www.velgenshop.nl ook de spaken meelevert met haar ‘velgen’.

Controle juiste montage asymmetrische banden in APK

Gepubliceerd op: 25 Februari 2010

Amsterdam, 25 februari 2010 - Vanaf 1 maart a.s. moet bij de APK voor personenauto’s worden vastgesteld of asymmetrische banden correct zijn gemonteerd. De APK ondergaat opnieuw een moderniseringsslag die ook dit keer gevolgen heeft voor het beoordelen van banden. De modernisering wordt fasegewijs ingevoerd.

Cuijk, 9 februari 2010 - De succesvolle en grootste Velgen Shop van Nederland en België lanceert heden de bètaversie van de vernieuwde website. De betaversie zal de komende weken automatisch overgaan op de gammeversie. De gammaversie zal nieuwe features bevatten die uniek in de velgen – en bandenbranche zijn. Als gebruiker zijn dit zeer goede ontwikkelen, zodat u nog beter een juiste keuze kunt maken.

Consumenten geven voorkeur aan iDeal

Gepubliceerd op: 18 Januari 2010

Zwolle, 18 januari 2010 - Consumenten betalen in webshops steeds vaker met iDeal. Daarbij waarderen klanten iDeal steeds beter, ook al betalen ze soms met een ander middel. Dat blijkt uit onderzoek van Currence, beheerder van het betaalsysteem iDeal. Op de tweede plaats van betaalmiddelen staat de Acceptgiro.

Een gelukkig en gezond 2010!

Gepubliceerd op: 01 Januari 2010

Cuijk, 1 januari 2010 - Het nieuwe jaar is weer ingestart. Ook dit jaar hopen wij u weer van dienst te zijn. Naast een verbetering van onze service staan er voor het komende jaar ook enkele nieuwe diensten op de agenda. Een nieuwe website en de start van een velgen en banden blog horen tot de nieuwe diensten.

Copyright © 1999 - 2020 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.