Betaalmogelijkheden

Betalen bij Winterbanden.nl is gemakkelijk en snel! Lees hieronder hoe en op welke manier je kan betalen. Mocht je nog een vraag hebben over de betaalmogelijkheden dan kan je contact op nemen met de klantenservice van Winterbanden.nl. Je kunt bij Winterbanden.nl op één of meer van de volgende manieren betalen:

iDeal

Met iDeal kan je veilig en makkelijk via je eigen bank de online aankopen betalen. Je rekent dan af via je eigen vertrouwde internetbankier omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt betalen met iDeal:
1. Nadat de winkelwagen is gevuld, kies je voor de iDeal betaalmethode.
2. U kies je bank en volg de stappen om de bestelling af te ronden.
3. Nadat de bestelling is afgerond word je naar jouw bank website geleid. (alle gegevens zijn al voor je ingevuld)
4. Het bedrag wordt van jouw rekening afgeschreven, Winterbanden.nl wordt hiervan dan op de hoogte gesteld.
5. Ga na de betaling met iDeal altijd even terug naar Winterbanden.nl

Vooruitbetaling

Je kan het totaalbedrag overmaken naar het volgende bankrekeningnummer NL70RABO0166368539 (BIC: RABONL2U). Ten name van Winterbanden.nl B.V. te Strijen. Let op: vergeet niet je ordernummer in de beschrijving te vermelden bij de betaling!

Maestro & Bancontact/Mister Cash

Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kun je direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk je online aankoop bij Winterbanden.nl B.V. afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

Creditcard (Visa en MasterCard)

Je kunt creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Achteraf betalen

Bij Winterbanden.nl kun je ook achteraf betalen. Dit heeft voordelen:

  • De meest veilige manier van betalen;
  • Binnen de gestelde betaaltermijn zelf kiezen wanneer er betaald word;
  • Pas betalen zodra het bestelde product in goede staat ontvangen is;
  • Veiliger en eenvoudiger dan "onder rembours";
  • Er wordt niet aan de deur afgerekend en je kan het product eerst bekijken;
  • Eenvoudige betaalwijze;
  • Je hoeft geen bankpas en bankreader te gebruiken.
  • De afhandeling van je betaling wordt door ons uitbesteed aan AfterPay. Je ontvangt van hen een betalingsemail met daarin diverse mogelijkheden om de factuur te betalen. LET OP: Je dient de betaling dus niet aan Winterbanden.nl over te maken, maar aan AfterPay volgens de aanwijzingen die je in de betalingsmail van AfterPay ontvangt! Je dient tevens het juiste kenmerk te vermelden, anders kan AfterPay je betaling niet verwerken.

Het voor je aankopen verschuldigde bedrag dient binnen een termijn van veertien (14) dagen na factuurdatum in zijn geheel, zonder enige aftrek of verrekening, door AfterPay ontvangen te zijn.

GiroPay

Met GiroPay kan je veilig en makkelijk via jouw eigen bank de online aankopen betalen. Je rekent dan af via je eigen vertrouwde internetbankier omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van GiroPay, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden.

ING Home Pay

Met ING Home'Pay betaal je online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank.