Thuisbezorgen

Eenvoudig producten winterbanden en/of velgen bestellen en thuis laten bezorgen. Gemakkelijker kan bijna niet. Bij het bestellen van banden en velgen kan je ervoor kiezen de banden en velgen uitgebalanceerd en gemonteerd thuis te laten leveren. Wanneer je hiervoor kiest, krijg je de wielen kant en klaar voor gebruik thuisbezorgd. Wanneer je hier niet voor kiest, dan kunnen wij jouw bestelling gelijk vanuit onze leverancier laten opsturen. Hiervan word je uiteraard op de hoogte gesteld. Mocht de leverancier een Track & Trace code hebben, zullen wij deze naar je doorsturen. Als je op moment van leveren niet thuis bent, ontvang je een brief op het door jou gekozen adres in je brievenbus van de vervoerder. Daarop staat genoteerd wat je keuzes zijn betreffende het bezorgen van jouw pakket.

Bij Winterbanden betaal je nooit verzendkosten m.u.v. de Waddeneilanden. Alle producten die je ziet op de website zijn inclusief verzendkosten. De verwachte afleverdatum geven wij aan in de winkelwagen.

Indien de bestelling op één van de Waddeneilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog) geleverd dient te worden zijn wij helaas genoodzaakt om een eilandtoeslag door te berekenen. Dit i.v.m. de hoge transportkosten die gerekend wordt vanuit de vervoersdiensten. Deze toeslag bedraagt € 20,- per band/velg.

Enkelingentoeslag bij 1 losse band en/of velg

Bij aankoop van 1 losse band en/of velg zijn wij helaas genoodzaakt om extra handling kosten (enkelingentoeslag) in rekening te brengen voor het openbreken van een set banden/velgen. De enkelingentoeslag bedraagt € 10,- per los artikel en is van toepassing ongeacht te voorraad. Bij aankoop van 1 losse band en 1 losse velg word er 2x handling kosten in rekening gebracht. 1x voor de band en 1x voor de velg.