Word partner van winterbanden.nl

Winterbanden.nl zoekt altijd naar goede partners. Denk jij of jullie organisatie een toegevoegde waarde te zijn voor Winterbanden.nl, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd zoekende naar partnerships voor ludieke acties op onze website, samenwerkingen met garages of groothandels/fabrikanten en andere websites. Heb je vragen over dit thema of wil je in contact komen met Winterbanden.nl neem dan contact op met Jeroen van Wingerden, Marketing Manager bij Winterbanden.nl BV via [email protected] of 0485-713399.

Werk samen met Winterbanden.nl en verdien geld!

Beheer je 1 of meerdere websites waarmee je inkomsten wilt genereren? Wordt dan partner van Winterbanden.nl! Meld je aan bij ons affiliateprogramma en registreer je als partner van Winterbanden.nl. Wij stellen dan onze productfeed, de nieuwste banners, tekstlinks en kortingscodes aan jou ter beschikking die je dan op je site kunt plaatsen. Stuur je dan bezoekers naar onze website die vervolgens een aankoop doen? Dan ontvang je van ons een verkoopcommissie! Deze commissie kan oplopen tot wel enkele procenten van de verkoopwaarde! Meld je snel aan en groei met het grootste winterbanden-label van Nederland! Alle voordelen op een rijtje:

  • Geld verdienen! Over elke verkoop die via jouw website plaatsvindt, ontvang je een commissie.
  • Deelname is volledig gratis, eenvoudig en snel geregeld.
  • Wij gebruiken een professioneel affiliateprogramma voor de registratie. Hier vind je uitgebreide, realtime statistieken van behaalde resultaten.
  • Je hoeft je maar 1 keer aan te melden en kunt daarna deelnemen met meerdere websites en/of nieuwsbrieven onder hetzelfde account.
  • Je hebt keuze uit een ruim assortiment promotiemateriaal, zoals tekstlinks, advertorials en banners. De door jou verdiende commissie kun je online bijhouden en wordt maandelijks uitbetaald op je bankrekening.

Meld je nu aan bij de TradeTracker - Winterbanden.nl campagne.