De zekerheden van kopen bij Winterbanden.nl

Winterbanden.nl is de grootste online winterbanden-webshop van Nederland. Sinds 2010 is er in Nederland een enorme groei te merken in te verkoop van winterbanden. Logisch is daarom ook dat men prijzen gaat vergelijken. Het doel van Winterbanden.nl is om een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan te bieden. 99,99% van alle winterbanden die beschikbaar zijn van alle fabrikanten in Europa zijn te bestellen op Winterbanden.nl. Jaarlijks bestellen steeds meer consumenten winterbanden online. Winterbanden zijn producten die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn. Naast een uitgebreid aanbod ben je bij Winterbanden.nl altijd aan het juiste adres voor de aankoop van winterbanden. Lees hieronder de zekerheden om te bestellen bij ons!

Keurmerken

Winterbanden.nl is een betrouwbare website voor de aankoop van winterbanden. Je bent als consument door het uitgebreide goedkeuring bij keurmerken zeker dat je bij Winterbanden.nl veilig en vertrouwd kan kopen. Als consument weet je zeker met wie je zaken doet en hoe je het ons bedrijf gemakkelijk kan benaderen. Winterbanden.nl hanteert de algemene voorwaarden overeengekomen met de consumentenbond.

thuiswinkel_winterbanden_nl.jpg
webshop_keurmerk_winterbanden_nl.jpg
qshops_winterbanden_nl.jpg

Vakbekwame organisatie

Winterbanden.nl is de oudste niche winterbandenleverancier van Nederland. Vanaf de start in 1999 is Winterbanden.nl nauw betrokken bij de opmars van winterbanden in de Benelux. Winterbanden.nl is met stipt het bekendste en grootste winterbanden-label online. Door de vakbekwaamheid ziet/hoort men een van de adviseurs van Winterbanden.nl regelmatig terug op TV en radio. Winterbanden.nl is onder andere adviespunt vanuit SBS6 voor het programma Hart van Nederland. Tevens zult u Winterbanden.nl kunnen kennen van de RTL Nederland groep. Met landelijke bekendheid op radiozenders zoals Radio 538 koopt men winterbanden bij de oudste, bekendste en krachtigste winterbandenorganisatie van Nederland!

Altijd de beste prijs!

Winterbanden.nl heeft een duidelijke strategie. Tegen de scherpste prijs van Nederland winterbanden en velgen verkopen direct aan de consument. Dit doen wij vanuit onze eigen Winterbanden.nl magazijnen of vanuit de fabrieken. Zo koopt Winterbanden.nl direct de banden bij bijvoorbeeld Continental en de velgen direct bij CMS. Door de directe schakeling van de fabriek naar de consument garanderen wij de beste prijzen van Nederland! De Winterbanden.nl beste prijs garantie geldt ook voor aanbiedingen zoals in folders, op TV of in de winkel bij vergelijkbare concurrenten. Daarnaast passen wij onze prijzen ook aan aan die van een aantal internetaanbieders, tenzij deze in het buitenland gevestigd zijn of geen vergelijkbare retourgaranties en servicevoorwaarden (kunnen) bieden. De internetaanbieders waarop onze Beste Prijs Garantie van toepassing is, zijn:

Kwik-Fit Autoservice

Op alle onze winterbanden en velgen die je ziet in de webwinkel van Winterbanden.nl hanteren wij een laagste prijs garantie ten opzichte van Kwik-Fit. Zie je aanbiedingen of prijzen in de webshop van Kwik-Fit die voordeliger zijn dan gaan wij ervoor zorgen dat ons aanbod naar jou nog beter is. Deze garantie is ook van toepassing op aanbiedingen uit de winkel van Kwik-Fit.

Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter is in Nederland een van de grootste bandenretailers. Met meer dan 160 vestigingen in Nederland is er eigenlijk altijd wel een Profile Tyrecenter in je buurt. Wij nodigen je uit de prijzen van Profile Tyrecenter te vergelijken met Winterbanden.nl. Wij hanteren op alle prijzen van de website Profile Tyrecenter en de prijzen in hun winkels een laagste prijs garantie. Dit is van toepassing op alle lichtmetalen velgen, stalen velgen en ook alle winterbanden.

Euromaster

Euromaster is het derde bedrijf waarbij wij de laagste prijs garantie hanteren. De prijzen van Winterbanden.nl zijn scherper en de service is gelijk. Het aantal vestigingen van Euromaster is nagenoeg gelijk aan dat van Winterbanden.nl. Bij Winterbanden.nl koop je dus altijd voordeliger dan bij Euromaster.

Autobandenmarkt .nl

Autobandenmarkt .nl is samen met Winterbanden.nl de oudste bandenwebshop van Nederland. Autobandenmarkt .nl starte op 30 september 2000. Winterbanden.nl startte begin januari 2000. Autobandenmarkt .nl is van het Duitse Deticom AG. Je nadeel is dat Autobandenmarkt .nl geen Nederlandse vesting heeft en daarnaast met retourneren niet eenvoudig werkt. Daarnaast is het niet aangesloten bij het gerenommeerde Thuiswinkel.org. Tevens hanteert Autobandenmarkt .nl bij complete banden en velgencombinaties verzendkosten.

Popgom

Popgom is in 2011 in Nederland van start gegaan. Tot medio 2012 was er in Nederland een team dat de Nederlandse klanten hielp en de marketing voor Nederland in handen had. Tegenwoordig is Popgom zelf niet meer fysiek vertegenwoordigd in Nederland net als Autobandenmarkt .nl. Hierdoor is retourneren lastiger en is tevens Popgom niet aangesloten bij het gerenommeerd Thuiswinkel.org. Op alle producten die Popgom in het assortiment heeft zitten hanteren wij een laagste prijs garantie.

Tirendo

Tirendo is een nieuwe webshop en bestaat pas sinds 2012. De distrubutie verloopt via bandengrossiers. Tirendo heeft geen eigen voorraad en kan geen velgen leveren. Op alle banden die Tirendo in het assortiment heeft zitten hanteert Winterbanden.nl een laagste prijs garantie. Tirendo is in de herfst van 2013 reeds overgenomen door Delticom, in Nederland bekend onder de handelsnaam Autobandenmarkt .nl.

Pneus Online

Pneus Online is actief vanuit Zwitserland op de Nederlandse markt. De klantenservice is niet gevestigd in Nederland en deze van origine Franssprekende organisatie zit gevestigd in Carouge. Het bedrijf is niet aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.

Banden Universum

Bandenuniversum .nl is een uit Duitsland afkomstige internetorganisatie en sinds sinds 2012 actief in Nederland. Op alle producten op Bandenuniversum .nl hanteert Winterbanden.nl een laagste prijsgarantie. Deze organisatie uit München heeft in Nederland een postadres in Wijchen. Belangrijk om te weten is dat dit niet dezelfde locatie is dan de Winterbanden.nl Nijmegen locatie in Wijchen.

Landelijke dekking

Met Winterbanden.nl zit er altijd een locatie dicht bij je in de buurt. Met meer dan voldoende vestigingen in Nederland en ook België beschikt Winterbanden.nl over een landelijke dekking met betrekking tot de levering en de montage van je gekochte winterbanden en eventuele stalen of lichtmetalen velgen.

Nooit verzendkosten

Het woord verzendkosten kennen wij niet. Door een uitmuntend distributiekanaal en een scherpe uitlevering hanteren wij op alle producten de regel dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. De producten in de webshop zijn dus altijd inclusief btw en nooit komen er dus verzendkosten bij.

Klantgerichte service

Bij Winterbanden.nl kun je altijd rekenen op een snelle en duidelijke reactie. Winterbanden.nl heeft in Strijen (Nederland) de eigen centrale klantenservice zitten. Vanuit hier worden alle telefonische vragen beantwoord. Winterbanden.nl werkt met de vernieuwende klantenservice en heeft hierdoor ruime en uitstekende bereikbaarheid. Onze medewerkers helpen je graag bij al je vragen.

Veilig en betrouwbaar

Winterbanden.nl werkt met de nieuwste webwinkel-software. Winterbanden.nl beschikt over een eigen ICT-afdeling. Alle gegevens van klanten worden versleuteld en beveiligd verzonden. Betalingen met je credit card zijn hierdoor altijd goed beveiligd.

Krachtige distributie

Winterbanden.nl werkt met een eigen sterke distributie. Winterbanden.nl beschikt over eigen magazijnen. Vanuit hier verzenden wij banden- en velgensets. Daarnaast werken wij samen met de beste merken in Europa. Zo bestellen wij onze Continental winterbanden direct bij Continental en velgen direct bij de fabriek. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden en toch snel leveren.

Uitmuntend voorraadmanagement

Winterbanden.nl werkt met een real-time voorraadkoppeling aan de eigen magazijnen. Wat je op de website ziet staan met prijzen is leverbaar. Tonen wij geen prijs bij een product dan is het product niet leverbaar. Verder hebben wij directe koppelingen aan de magazijnen van van de fabrikanten. Per 2 minuten bekijken wij de voorraden van merken zoals Continental. Hierdoor weten wij altijd of een bepaald product langzamerhand uitverkocht raakt en proberen wij nog direct scherp de voorraden te bemachtigen.