WELKOM Gast

Selected Dealer Netwerk

Voor onze vestigingen maken wij gebruik van een Selected Dealer Netwerk. Dit houdt in dat er per regio een locatie beschikbaar is voor de montage van banden. Als Selected Dealer ben je de enige partner van Winterbanden.nl in de regio en is er geen concurrentie mogelijk door andere bedrijven in de regio doordat wij gebruik maken van een vaste montageprijs van €59,-. Meer weten? Kijk even op deze pagina. 

Affiliate programma

Ben je geïnteresseerd in een partnership met Winterbanden.nl en beheer je een of meerdere websites waarmee je inkomsten wilt genereren? Maak dan gebruik van ons affiliate programma en registreer je als partner van Winterbanden.nl. Je kunt gebruik maken van verschillende banners en tekstlinks die door ons beschikbaar gesteld worden. Wanneer je bezoekers doorstuurt die vervolgens bij ons een aankoop doen, ontvang je een verkoopcommissie. Kijk voor alle voordelen van ons affiliate programma op deze pagina.

Zakelijk inkopen

Het is mogelijk om zakelijke inkopen te doen bij Winterbanden.nl. Bij grote bestellingen (16+ stuks) is het mogelijk een korting te krijgen. Kijk hiervoor bij de grote bestellingen.

Ook voor onze Selected Dealers is het mogelijk via ons te bestellen. Hierdoor profiteer je van uniek inkoopvoordeel via de groothandel van onze moederorganisatie.

Grote bestellingen

Ook voor particulieren is het mogelijk grote bestellingen te doen. Bij bestellingen vanaf 16 stuks is het mogelijk een korting te krijgen. Wil je een grote bestelling plaatsen? Laat dit middels een e-mail weten aan de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie in de mail staat zodat zij snel een passend aanbod kunnen doen. Kijk voor meer informatie op onze klantenservice pagina.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.