WELKOM Gast

Winterbanden.nl Woerden

Winterbanden.nl Woerden
Handelsweg 4
3481 MJ Harmelen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Woerden

De openingstijden van Winterbanden.nl Woerden zijn:

Maandag 07-00 - 18-00
Dinsdag 07-00 - 18-00
Woensdag 07-00 - 18-00
Donderdag 07-00 - 18-00
Vrijdag 07-00 - 18-00
Zaterdag 09-00 - 13-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Woerden. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Woerden

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Woerden. 

Deze locatie is bedoeld voor onder andere Harmelen, Linschoten, Montfoort, Kamerik en uiteraard Woerden. U kunt bij Winterbanden.nl Woerden terecht voor montage, onderhoud, reparaties, APK-keuringen, airco service en uitlijnen.Winterbanden.nl Woerden is een universele garage waar u terecht kunt voor een van de diensten voor uw personen of lease auto. Winterbanden.nl Woerden heeft goed opgeleide mensen en staat de hele week voor al uw wensen klaar. Daarnaast is de werkplaats uitgerust met de modernste apparatuur.
Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Woerden zijn:' Winterbanden.nl Utrecht en Winterbanden.nl Alphen-aan-den-Rijn'

Winterbanden.nl Woerden is gevestigd in Harmelen. Harmelen is een plaats in de gemeente Woerden in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp wordt doorsneden door de Leidse Rijn. Harmelen telt 8.379 inwoners op een oppervlakte van 23,75 km². De gemeente Woerden telt in totaal 50.589 inwoners op een gebied van 92,89 km². In het oude stadscentrum van Woerden staat het Oude Stadhuis, de Sint-Bonaventurakerk en de Opstandingskerk. In het gezzellige oude stadscentrum van Woerden zijn horeca gelegenheden met terrasjes.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Woerden. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Selected Dealer Netwerk. Met het unieke Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van ,Woerden,Harmelen,Bodegraven,Gouda of Utrecht? Klik dan op de onderstaande banner! De banner linkt u door naar de pagina over het selected dealer. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.