WELKOM Gast

Winterbanden Weert

Winterbanden.nl Weert eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden winterbanden.nl Weert

De openingstijden van Winterbanden Weert zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Weert eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Zoekt u winterbanden in de regio Weert?

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Weert. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Weert, Nederweert, Kronenberg, Heythuysen, en stramproy. Winterbanden.nl Weert is een garagebedrijf waar enthousiaste monteurs voor u klaar staan. Winterbanden.nl Weert beschikt over de meest moderne apparatuur om uw banden op de juiste manier te monteren en balanceren. Als uw banden worden gemonteerd krijgt u uiteraard een kop koffie of thee.
Vestigingen dichtbij Winterbanden Weert zijn Winterbanden Roermond en Winterbanden Valkenswaard.

Weert is een gemeente en stad in de provincie Limburg. Weert telt ongeveer zo'n 49.000 inwoners. Ook wordt Weert wel 'de poort van Limburg genoemd omdat Weert grenst aan Noord-brabant en België. Ook heeft Weert stadsrechten verkregen in het jaar 1414. Een aantal bezienswaardigheden in Weert zijn de molen Sint Anna, kasteel Nijeborgh, de molen Wilhelmus Hubertus en Gemeentemuseum De Tiendschuur.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zaandam.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl laat de banden monteren met behulp van het Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een goede samenwerking tussen de webshops en de lokale garages. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

We zijn nog op zoek naar een vestiging voor de regio Weert, bent u geïnteresseerd als vestiging vul dan ons registratieformulier in. Klik onderaan de pagina op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.