WELKOM Gast

Winterbanden Waalwijk

Winterbanden.nl Waalwijk
Vijzelweg 11a
5145 NK Waalwijk
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Waalwijk

De openingstijden van Winterbanden.nl Waalwijk zijn:

Maandag
09-00 - 18-00
Dinsdag
09-00 - 18-00
Woensdag
09-00 - 18-00
Donderdag
09-00 - 18-00
Vrijdag
09-00 - 18-00
Zaterdag
09-00 - 13-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Waalwijk eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Waalwijk

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Waalwijk. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Drunen, Elshout, Capelle, Dongen, Waalwijk, Aalburg en bijvoorbeeld Vlijmen. Service, kwaliteit en scherpe prijzen dat is bij Winterbanden.nl vanzelfsprekend. Bij Winterbanden.nl Waalwijk kunt u terecht voor onderhoud en reparaties, het monteren en balanceren van uw banden/velgen en APK-keuringen. Winterbanden.nl Waalwijk is dus de perfecte keus voor het monteren en balanceren van uw winterbanden.
Vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Waalwijk zijn: ' Winterbanden.nl Tilburg, Winterbanden.nl Etten-Leur en Winterbanden.nl Dordrecht'.

Waalwijk is een gemeente en plaats in de provincie Noord-Brabant. Waalwijk is gelgen tussen Kaatsheuvel en Drunen. De gemeente Waalwijk heeft zo'n 46.513 inwoners en een oppervlakte van 68,15 km².  De stad Waalwijk heeft 30.720 inwoners. Waalwijk heeft een goede verbinding door een aantal snelwegen, de A59 (Serooskerke-Oss en de A261/N261 (Waalwijk-Tilburg). Hierdoor is Winterbanden.nl Waalwijk eenvoudig bereikbaar.
Bezienswaardigheden in waalwijk zijn de Sint-Janskerk en de oude kerk aan de haven. Waalwijk ligt dicht bij de efteling 'het grootste attractiepark van Nederland'.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Waalwijk.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl laat de banden monteren met behulp van het Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een goede samenwerking tussen de webshops en de lokale garages. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd als vestiging voor de regio: 'Waalwijk, Kaatsheuven, 's-Hertogenbosch of wellicht Drunen' vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.