WELKOM Gast

Winterbanden Venlo

Winterbanden Venlo

Winterbanden.nl Venlo Ferdinand Bolstraat 10 5914 XN Venlo T: 0900 - 44 555 44 E: Klik hier

 

Openingstijden winterbanden.nl Venlo

De openingstijden van Winterbanden.nl Venlo zijn:

Maandag 08-00 - 17-30
Dinsdag 08-00 - 17-30
Woensdag 08-00 - 17-30
Donderdag 08-00 - 17-30
Vrijdag 08-00 - 17-30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Venlo eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over winterbanden.nl Venlo

Uiterraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Venlo. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Venlo, Velden, Maasbree, Baarlo en bijvoorbeeld Belfeld. Winterbanden.nl Venlo is een universeel garagebedrijf. Bij Winterbanden.nl Venlo bent u altijd welkom en de medewerkers zijn hier goed opgeleid. U bent er van verzekerd uw velgen vakkundig worden gemonteerd, terwijl de banden worden gemonteerd onder de auto kunt u genieten van een kopje koffie of thee.
Vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Venlo zijn Winterbanden.nl Helmond, Winterbanden.nl Roermond en Winterbanden.nl Cuijk.

Venlo is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente Venlo telt zo'n 100.335 inwoners waarvan er zo'n 35.300 in de stad Venlo wonen. Venlo is een handels- en industriestad en grenst direct aan de duitse streken Klef en Viersen. Verschillende stadsdelen in Venlo zijn Blerick, Tegelen, Arcen en Velden. Een aantal druk bezochte bezienswaardigheden in Venlo zijn het Limburgs Museum, Klimtuin de Fliegerhorst, St. Martinuskerk Kinderpretpark Ballorig en de Joriskerk.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Selected Dealer Netwerk. Met het unieke Selected Dealer Netwerk verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand van uw garage. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Wij zijn nog op zoek naar een vestiging voor de regio Venlo, bent u geïnteresseerd als vestiging vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.