Winterbanden.nl Uithoorn
WELKOM Gast

Winterbanden.nl Uithoorn

Winterbanden.nl Uithoorn
Wiegerbruinlaan 73
1422CB Uithoorn  
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Uithoorn

De openingstijden van Winterbanden.nl Uithoorn zijn:

Maandag 08-00 - 17-30
Dinsdag 08-00 - 17-30
Woensdag 08-00 - 17-30
Donderdag 08-00 - 17-30
Vrijdag 08-00 - 17-30
Zaterdag 10-00 - 16-00
Zondag Gesloten

Bijzonderheden: Montagevestiging Uithoorn heeft van 10:00 uur tot 10:15 uur, 12:30 uur tot 13:00 uur en 15:00 uur tot 15:15 uur pauze.

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Uithoorn. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Uithoorn

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Uithoorn. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Aalsmeer, Nieuwveen, Mijdrecht, Vinkeveen en uiteraard Uithoorn. Bij Winterbanden.nl Uithoorn kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Naast Winterbanden.nl Uithoorn heeft Winterbanden.nl nog 80 vestigingen in de Benelux. Zodoende is er altijd een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de regio. Winterbanden.nl vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Uithoorn zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Amsterdam, Winterbanden.nl Hilversum of Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn.

Uithoorn is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt 28.482 inwoners op een oppervlakte van 19,49 km². De gemeente Uithoorn maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Uithoorn heeft een aantal mooie bezienswaardigheden. De Thamerkerk is één van die bezienswaardigheden. De Thamerskerk is gebouwd in 1835 en is een beeldbepalend bouwwerk van Uithoorn. Daarnaast liggen er rondom Uithoorn diverse forten die deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam. In totaal telt de Stelling van Amsterdam 45 forten. Winterbanden.nl Uithoorn is prima bereikbaar via de A2, de N201 en de N196.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Uithoorn. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Noordwijk, Katwijk of wellicht Amsterdam? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl. Daarnaast vindt u op deze pagina allerlei informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.