WELKOM Gast

Winterbanden Roden

Winterbanden.nl Roden
Aan De Vaart 6
9301ZH Roden
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Roden

De openingstijden van Winterbanden.nl Roden zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Roden. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak. 

Over Winterbanden.nl Roden

Winterbanden.nl heeft ook in Roden een montagelocatie gevestigd. Deze is makkelijk voor Groningen, Peize, Haren, Drachten natuurlijk Roden. Woont u in de buurt van Roden en wilt u uw winterbanden laten monteren en balanceren? Dan kan dit bij Winterbanden.nl Roden. Door heel Nederland en België beschikt Winterbanden.nl over meer dan 80 montagelocaties. Er is dus altijd een montagelocatie bij u in de buurt. Montagelocaties in de buurt van Roden zijn: Winterbanden.nl Groningen en Winterbanden.nl Drachten.

Roden ligt ten Zuid-Westen van Groningen. Het is tot 1 Januari 1998 een gemeente geweest maar behoort nu tot de gemeente Noordenveld. Roden telt 14.500 inwoners en is daarmee de 6e plaats van de provincie Drenthe. Het heeft een groot industriegebied en vele winkels. U kunt in Roden vele oude boerderijen, schuren en kerkjes bekijken. In de tijd dat uw winterbanden gemonteerd worden kunt u deze bezoeken. Roden is goed te bereiken via de N372 en de N373.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Roden. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld vereingen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden gesplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl 

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.