WELKOM Gast

Winterbanden Purmerend

Winterbanden.nl Purmerend
Van ijsendijkstraat 158-A
1442 LC Purmerend
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Purmerend

Winterbanden.nl Purmerend is gemiddeld 5 tot 6 dagen per week geopend. In een normale week is deze locatie geopend voor levering en montage op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Iedere eerste zondag van de maand is deze locatie ook op zondag geopend.

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten  

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Purmerend eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

08:00 - 18:00

Over Winterbanden.nl Purmerend

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Purmerend. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Volendam, Zaandam, Purmerend en bijvoorbeeld  de Middenbeemster.  De vestiging heeft een enthousiast team dat je zo goed mogelijk van dienst probeert te zijn. Met behulp van moderne apparatuur worden de banden en/of velgen vakkundig gemonteerd en gebalanceerd. Winterbanden.nl Purmerend is ook goedbereikbaar met de auto.Vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl Purmerend zijn:' Winterbanden.nl Alkmaar, Winterbanden.nl Enkhuizen en Winterbanden.nl Hoofddorp'.

Purmerend is als kleine handelsnederzetting voor visserij en scheepvaart tussen de meren Purmer, Wijde Vormer en de Beemster ontstaan. Ook is Purmerend een echte marktstad en in 2003 was het de "Kermisstad van Nederland". In Purmerend en de omliggende regio's kun je je goed vermaken door verschillende bezienswaardigheden, bijvoorbeeld het Purmerends Museum. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Purmerend.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Purmerend, Volendam, Zaandam of wellicht Middenbeester? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.