WELKOM Gast

Winterbanden.nl Nieuw-Vennep

Winterbanden.nl Nieuw-Vennep
Lisserdijk 347
2165 AC Lisserbroek
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Nieuw-Vennep

De openingstijden van Winterbanden.nl Nieuw-Vennep zijn:

Maandag 08-30 - 18-00
Dinsdag 08-30 - 18-00
Woensdag 08-30 - 18-00
Donderdag 08-30 - 18-00
Vrijdag 08-30 - 18-00
Zaterdag 09-30 - 14-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Nieuw-Vennep. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Nieuw-Vennep

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Nieuw-Vennep. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Lisse, Lisserbroek, Nieuwebrug, Hillegom, De Zilf, Noordwijkerhout, Vogelenzang, Bennebroek, Zwaanshoek en bijvoorbeeld Nieuw-Vennep. Winterbanden.nl Nieuw-Vennep is een uitermate geschikte locatie voor de montage van uw (winter)banden in de regio Nieuw-Vennep. Winterbanden.nl Nieuw-Vennep is al ruim 11 jaar een begrip in de regio. U kunt bij Winterbanden.nl Nieuw-Vennep dus terecht voor een vakkundige, professionele montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft een landelijke dekking aan vestigingen. Met meer dan 80 Winterbanden.nl vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Nieuw-Vennep zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Hoofddorp, Winterbanden.nl Noordwijk en Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn.

Winterbanden.nl Nieuw-Vennep is gevestigd in Lisserbroek. Lisserbroek is een klein dorpje in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Lisserbroek ligt in de gemeente Haarlemmermeer, deze gemeente telt zo'n 144.123 inwoners waarvan er 3.579 in Lisserbroek woonachtig zijn. De naam Lisserbroek is afgeleid van het broeck van Lisse,  dit betekent "het moeras van Lisse". Historisch gezien is dit juist, Lisserbroek ligt aan de rand van de Haarlemmermeer en heeft nooit lang onder water gestaan, wel van tijd tot tijd. Winterbanden.nl Nieuw-Vennep is goed bereikbaar via de A4/E19, de A44 en de N207.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Nieuw-Vennep.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u zelf meedoen aan het unieke Selected Dealer Netwerk? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u alle informatie vinden betreffende het Selected Dealer Netwerk. Tevens kunt u zich hier direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.