WELKOM Gast

Winterbanden.nl Leek

Winterbanden.nl Leek
Euroweg 15
9351 EM Leek
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Leek

De openingstijden van Winterbanden Leek zijn:

Maandag 09-00 - 17-30
Dinsdag 09-00 - 17-30
Woensdag 09-00 - 17-30
Donderdag 09-00 - 17-30
Vrijdag 09-00 - 17-30
Zaterdag 09-00 - 13-00
Zodnag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Leek. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak

Over Winterbanden.nl Leek

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Leek. Winterbanden.nl Leek is onder andere bedoeld voor Tolbert, Zevenhuizen, Roden, Peize, Marum, Grootegast, Groningen en uiteraard Leek. Bij Winterbanden.nl Leek kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl Leek heeft de juiste appartuur voor een vakkundige montage. Winterbanden.nl heeft een landelijke dekking aan vestigingen. In Nederland en België zitten meer dan 80 vestigingen. Zodoende is er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl die dichtbij Winterbanden.nl Leek zijn gelegen zijn: Winterbanden.nl Groningen, Winterbanden.nl Drachten en Winterbanden.nl Leeuwarden

Leek is een plaats en gemeente in de provincie Groningen. De gemeente telt 19.626 inwoners op een oppervlakte van 64 km². De plaats Leek zelf telt 10.522 inwoners. Leek staat bekend om haar Pinkstermarkt, dat jaarlijks plaatsvindt op pinkstermaandag. Dit evenement trekt vele duizenden bezoekers uit de verre omtrek. Eén van de mooie bezienswaardigheden van Leek, naast Winterbanden.nl Leek, is de borg van Nienoord. Nienoord is een landgoed in Leek, op het landgoed bevindt zich een landhuis, namelijk de borg van Nienoord. Tegenwoordig zit het Nationaal Rijtuigmuseum in de borg van Nienoord gevestigd. Winterbanden.nl Leek is goed bereikbaar via de A7/E22 en de N372.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Leek.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt zelf u Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier vindt u alle informatie betreffende het Selected Dealer Netwerk. Tevens kunt u zich hier direct aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.