WELKOM Gast

Winterbanden Hilversum

Winterbanden.nl Hilversum
4

T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Hilversum

De openingstijden van Winterbanden.nl Hilversum zijn:
* Alleen op afspraak geopend.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
*
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Hilversum eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Hilversum

Winterbanden HilversumUiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Hilversum. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Baarn, Soest, Bussum, Hilversum en bijvoorbeeld Huizen. Winterbanden.nl Hilversum beschikt over een uiterst moderne werplaats om uw banden op de juiste manier te laten monteren en balanceren.  Winterbanden.nl Hilversum beschikt over een wachtruimte waar u wordt voorzien van koffie of thee. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Hilversum zijn.' Winterbanden.nl Almere, Winterbanden.nl Uithoorn en Winterbanden.nl Amersfoort.

Hilversum is een plaats en gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland. De gemeente hilversum telt 86.795 Inwoners. De bijnaam van Hilversum is media stad, omdat er veel omroepen zijn gevestigd in Hilversum. De oudkatholieke ST-Vituskerk is de mooiste kerk van Hilversum. Het Nederlands Omroep museum is ook gevestigd in Hilversum, dit museum is leuk en informatief voor jong en oud.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Hilversum.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van:'Hilversum, Baarn, Soest, Bussum of wellicht Huizen'? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.