WELKOM Gast

Winterbanden.nl Haamstede

Winterbanden.nl Haamstede 
De Roterij 22
4328 BA Burgh-Haamstede 

Winterbanden.nl Haamstede

De openingstijden van Winterbanden.nl Haamstede zijn:

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag 
Zondag 

Nadat u de producten online heeft aangekocht kunt u er direct voor kiezen om deze te laten monteren op de locatie in Haamstede. U kunt online een afspraak aanvragen of wachten totdat de locatie zelf contact met u opneemt als zij de producten hebben ontvangen. Zo wordt er een afspraak ingepland. 

 

Over Winterbanden.nl Haamstede

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie voor montage voor de regio Haamstede. Deze locatie is bedoeld voor de plaatsen als Nieuw-Haamstede, Noordwelle, Westenschouwen en Kouderkerke. Locatie Haamstede heeft de benodigde apparatuur die ervoor zorgt dat de montage van uw banden en/of velgen goed verloopt. Het personeel is behulpzaam en service gericht. Reparatie en onderhoud aan uw auto is hier ook mogelijk. Winterbanden heeft meer dan 80 montagevestigingen. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Bij Haamstede liggen de locaties Winterbanden.nl Oud-Beijerland, Winterbanden.nl Etten-Leur en Winterbanden.nl Terneuzen het dichts bij. 

Haamstede, ook wel bekend als Burgh-Haamstede, is een plaats dat op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ligt. Het bestaat uit twee dorpen, Burgh en Haamstede. Haamstede heeft 4194 inwoners. De plaatst staat bekend om het toerisme, veel bezoekers gaan hier naar de stranden aan de Noordzee en de bossen. De rood-witte Westerlichttoren staat in het nabijgelegen Nieuw-Haamstede. Deze toren stond afgebeeld op het 250 gulden biljet. 

Laat je bestelde banden, velgen of combinatieset afleveren en monteren bij de locatie Winterbanden.nl Haamstede. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op een van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl. 

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van een set banden en/of velgen;

 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geintresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio Nieuw-Haamstede, Westenschouwen, Noordwelle of Kouderkerke? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Op deze pagina vindt u meer informatie over het Selected Dealer Netwerk en kunt u zich aanmelden. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.