WELKOM Gast

Winterbanden.nl Gouda

Winterbanden.nl Gouda
James Wattstraat 7
2809 PA Gouda 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Gouda

De openingstijden van Winterbanden Gouda zijn:

Maandag 08-00 - 17-00
Dinsdag 08-00 - 17-00
Woensdag 08-00 - 17-00
Donderdag 08-00 - 17-00
Vrijdag 08-00 - 17-00
Zaterdag 08-00 - 12-30
Zondag Gesloten

Ndat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Gouda. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Gouda

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Gouda. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Waddinxveen, Reeuwwijk, Stein, Stolwijk, Moordrecht, Niewerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Bergambacht, Boskoop, Haastrecht, Gouderak en uiteraard Gouda. Winterbanden.nl Gouda is al jaren een begrip in de regio. Bij Winterbanden.nl Gouda kunt u terecht voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft landelijk meer dan 80 vestigingen. Zo is er altijd een Winterbanden.nl vestiging dicht bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dicht bij Winterbanden.nl Gouda zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Ridderkerk, Winterbanden.nl Zoetermeer, Winterbanden.nl Woerden en Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn.

Gouda is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Gouda ligt in de welbekende Randstad en is in inwonertal de 48e gemeente van Nederland. De gemeente Gouda telt 70.939 inwoners op een oppervlakte van 16,92 km². Bij Gouda vloeien de rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel samen. Gouda is van oudsher altijd een belangrijke stad geweest. In de binnenstad zijn nog altijd veel historische gebouwen te vinden. Het Stadhuis van Gouda en de Sint-Janskerk zijn hier de beroemdste van. Winterbanden.nl Gouda is goed bereikbaar via de A20/E30 en de N207.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Gouda.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Daarnaast vindt u op deze pagina alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.