WELKOM Gast

Winterbanden.nl Goirle

Winterbanden.nl Goirle
Tijvoortsebaan 4
5051 HJ Goirle 

Openingstijden Winterbanden.nl Goirle

De openingstijden van Winterbanden.nl Goirle zijn:

Maandag 08-00 - 18-00
Dinsdag 08-00 - 18-00
Woensdag 08-00 - 18-00
Donderdag 08-00 - 18-00
Vrijdag 08-00 - 18-00
Zaterdag 09-00 - 13-00
Zondag Gesloten

Nadat u de producten online heeft besteld kunt u ervoor kiezen om de banden en/of velgen direct te laten monteren op de locatie in Goirle. U kunt de afspraak online aanvragen of wachten tot de locatie zelf contact opneemt met u. 

 

 

Over Winterbanden.nl Goirle

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een montagelocatie voor de regio Goirle. Deze locatie is bedoeld voor onder andere plaatsen als Nieuwekerk, Breechees, Riel en Tilburg. De medewerkers van Winterbanden.nl Goirle helpen u graag met het monteren van uw banden en/of velgen. Ze beschikken over de juiste gereedschappen en ervaring om uw auto op de juiste manier te onderhouden. Er is altijd wel een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Goirle zijn: Winterbanden.nl Tilburg, Winterbanden.nl Dongen en Winterbanden.nl Eindhoven. 

Goirle is een gemeente dat in de provincie Noord-Brabant ligt. Goirle ligt ten zuiden van Tilburg. Er worden 23.143 inwoners geteld. De omgeving van Goirle heeft mooie natuuromgevingen. Ook staat er een standbeeld voor een Duitse soldaat Karl-Heinz Rosch. Hij heeft in oktober 1944 twee kinderen uit Goirle gered van geallieerd vuur en kwam zelf om het leven. Goirle staat bekend om de textielindustrie van vroeger, omdat er een aantal textielfabrikantenfamilies woonden. Nu is Goirle een forensenplaats geworden. 

Bestel je winterbanden, lichtmetalen velgen, stalen velgen of  een compleetset van banden en velgen online en laat deze afleveren en monteren bij de locatie Winterbanden.nl Goirle. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op een van de webshops van de moederorganisaties van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van een set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Heeft u interesse in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in regio Nieuwekerk, Breechees, Riel of wellicht Tilburg? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Op deze pagina vindt u meer informatie over het Selected Dealer Netwerk en kunt u zich aanmelden.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.