WELKOM Gast

Winterbanden Etten-Leur

Winterbanden.nl Etten-Leur


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Etten-Leur

De openingstijden van Winterbanden Etten-Leur zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Etten-Leur eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden Etten-Leur

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Etten-Leur. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Roosendaal, Breda, Tilburg, Etten-Leur en bijvoorbeeld Oosterhout. Deze Winterbanden locatie in Etten-Leur heet je van harte welkom! Winterbanden.nl Etten-Leur weet oud vursus nieuw goed te laten merken. De koppeling van oldtimers, de oudheid van rubberen banden en de hip- en degelijkheid van lichtmetalen velgen komen samen op de Voorsteven 3 bij Winterbanden.nl Etten-Leur.

Etten-Leur ligt in Noord-Brabant en is een tweelingdorp, dit houd in dat een dorp en/of stad oorspronkelijk bestaat uit twee afzonderlijke plaatsjes. Op een kaart uit de 16e eeuw komt Etten-Leur voor als Etten en Loere als twee afzonderlijke plaatsen. Dit betekent dus dat Etten-Leur een samenvoeging is van twee plaatsen. In het jaar 1968 is de naam officieel gewijzigd naar Etten-Leur. Etten was meer gericht op de landbouw sector, en Leur meer op industrieel gebied.

Vanaf 1996 zit de Winterbanden.nl partner Etten-Leur gevestigd in Etten-Leur. Vanaf 2001 is Oldtimer Parts te vinden op de Voorsteven 3 in Etten-leur. Door de grotere vraag naar dagelijks onderhoud  van auto's zijn ze al meer dan 10 jaar bezig om aan deze behoefte doen voldoen. Dankzij de moderne werkplaats van Winterbanden.nl Etten-Leur kunnen ze aan alle voorkomende werkzaamheden voldoen en, auto's perfect controleren.

Ook beschikt Winterbanden Etten-Leur over een prachtige garage en een mooie showroom. Ben je op zoek naar velgen of wens je advies over winterbanden? Dan kun je terecht bij Winterbanden.nl Etten-Leur, waar een uitgebreid assortiment beschikbaar is. We beschikken bij Winterbanden Etten-Leur over luxe Breyton velgen tot de meest erkende velgenmerken zoals CMS, Anzio of Dezent. Ook kan Winterbanden.nl Etten-Leur je garanderen dat we de voordeligste leverancier voor alle soorten banden zijn.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Etten-Leur.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Etten-Leur

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Etten-Leur vanuit Roosendaal

Als je vanaf Roosendaal komt ga je richting Breda afslag 18 Etten-Leur. Dan gaat u bovenaan de afslag links.

Dan ga je bij de eerste stoplichten nogmaals links. Als je de eerste rotonde bereikt neem dan de eerste afslag rechts, de Platijnlaan in. Vervolg dan de Platijnlaan tot aan de spoorwegovergang. Dan steekt je de spoorwegovergang over en neem je bij de tweede rotonde de eerste afslag rechts. Nu rijdt je op de Voorsteven. Na ongeveer 200 meter aan de rechterkant vindt je Winterbanden Etten-Leur.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Etten-Leur vanuit Antwerpen

Als je vanaf Antwerpen komt ga je richting Breda / Rotterdam. Bij Breda afslag Princeville richting Vlissingen / Roosendaal. Dan neem je vervolgens afslag 18, afslag Etten-Leur. Dan ga je bovenaan de afslag rechts.

Dan ga je vervolgens bij de eerste stoplichten links. Als je de eerste rotonde bereikt neem dan de eerste afslag rechts, de Platijnlaan in. Vervolg dan de Platijnlaan tot aan de spoorwegovergang. Dan steekt u de spoorwegovergang over en neemt je  bij de tweede rotonde de eerste afslag rechts. Nu rijdt je op de Voorsteven. Na ongeveer 200 meter aan de rechterkant vindt je Winterbanden Etten-Leur.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Etten-Leur vanuit Rotterdam

Als je vanaf Rotterdam komt neem dan afslag Vlissingen / Roosendaal. Neem vervolgens afslag 18 richting Etten-Leur. Dan ga je bovenaan de afslag links. Dan ga je bij de eerste stoplichten nogmaals links.

Als je de eerste rotonde bereikt neem dan de eerste afslag rechts, de Platijnlaan in. Vervolg dan de Platijnlaan tot aan de spoorwegovergang. Dan steek je de spoorwegovergang over en neem je bij de tweede rotonde de eerste afslag rechts. Nu rijdt je op de Voorsteven. Na ongeveer 200 meter aan de rechterkant vindt je Winterbanden Etten-Leur.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.