WELKOM Gast

Winterbanden Druten

Winterbanden.nl Druten
Meester van Coothstraat 67
6651 ZH Druten
T: 0900 - 44 555 44 
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Druten

De openingstijden van Winterbanden.nl Druten zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Druten. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak. 

Over Winterbanden.nl Druten

Ook in Druten heeft Winterbanden.nl een montagelocatie. Deze is dan vooral gunstig voor: Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Deest, Afferden en natuurlijk Druten. Als u in de buurt van Druten woont en u wilt u winterbanden die u besteld heeft op Winterbanden.nl laten monteren dan kan dit bij Winterbanden.nl Druten. Winterbanden.nl heeft door heel Nederland en België meer dan 80 montagelocaties dus er is altijd een montagelocatie bij u in de buurt. Montagelocaties in de buurt van Winterbanden.nl Druten: Winterbanden.nl Nijmegen en Winterbanden.nl Tiel.

Druten is een gemeente en plaats in de provincie Gelderland. De gemeente bestaat uit 5 dorpen, deze dorpen zijn: Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk. De gemeente heeft een oppervlakte van 42.50km² en telt 18.289 inwoners. Twee derde hiervan woont in Druten, Druten heeft ongeveer 12.000 inwoners. In Druten staat een mooie kerk die u kunt bezichtigen, verder zijn er nog mooie oude kerkonderdelen en oude boerderijen. 

Bestel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Druten. 

 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen. 

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netewerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.