WELKOM Gast

Winterbanden Dordrecht

Winterbanden.nl Dordrecht
Gesloten, 41
3318tk Dordrecht
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Dordrecht

De openingstijden van Winterbanden.nl Dordrecht zijn:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Dordrecht eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Dordrecht

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Dordrecht. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Papendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht of bijvoorbeeld Dubbeldam. Winterbanden.nl Dordrecht heeft een zeer trouwe klantenkring. De belangrijkste gereedschappen die Winterbanden.nl Dordrecht gebruikt voor het  tevreden houden van een klant zijn ervaring en vakmanshap. Voor alle soorten automerken kunt u bij Winterbanden.nl Dordrecht terecht. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Dordrecht zijn:' Winterbanden.nl Oud-beijerland, Winterbanden.nl Rotterdam, Winterbanden.nl Schiedam en Winterbanden.nl Waalwijk'.

Dordrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland. Dordrecht heeft ongeveer 118.702 inwoners, Dordrecht is 9de van Nederland met het aantal inwoners. De inwoners van Dordrecht noemen hun stad vaak Dordt. Dordrecht wordt ook nog wel eens gebruikt met de schrijfwijze "Dordtrecht". Uit een tekst in de 12e eeuw werd Dordrecht voor het eerst genoemd, toen werd de stad nog geschreven als Thuredrech. Dordrecht kreeg zijn stadsrechten in 1220. Dordrecht stond in de middeleeuwen vooral bekend als handelstad, en behoorde toen nog tot één van de zes grote steden Holland.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Dordrecht.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Unieke Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand van uw garage. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd als vestiging voor de regio: 'Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Barendrecht Landsmeer of wellicht Dubbeldam' vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.