WELKOM Gast

Over Winterbanden.nl Doetinchem

Winterbanden.nl Doetinchem
Pakopseweg 12a
6942NP Didam 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Doetinchem

De openingstijden van Winterbanden Doetinchem zijn:

Maandag 08-00 - 21-30
Dinsdag 08-00 - 21-30
Woensdag 08-00 - 12-30
Donderdag 08-00 - 21-30
Vrijdag 08-00 - 21-30
Zaterdag 08-00 - 21-30
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Doetinchem. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Doetinchem

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Doetinchem. Deze locatie is bedoeld voor onder andere de regio Doetinchem, Gaanderen, Zevenaar, 's-Heerenberg, Zeddam, Doesburg, of bijvoorbeeld terborg.
Winterbanden.nl Doetinchem streeft naar 100% tevredenheid van de klant. Hiervoor zijn de sleutelwoorden een eerlijke benadering en een persoonlijk advies aan de klant. De medewerkers van Winterbanden.nl Doetinchem zijn vakbekwaam. Winterbanden.nl Doetinchem beschikt over een wachtkamer waar u een kop koffie kunt drinken terwijl de banden voor u onder de auto worden gemonteerd en gebalanceerd.
Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl  Doetinchem zijn: 'Winterbanden.nl Arnhem en Winterbanden.nl Gendt'

Doetinchem is een plaats en gemeente in de provincie gelderland en ligt in de regio de achterhoek. De gemeente Doetinchem telt 56.436 inwoners. Belangrijke gebouwen in Doetinchem zijn:' Het kasteel Slangenburg, De Sint Catharina kerk, De Benninkmolen en de Walmolen'. Rondom de Catharina kerk van Doetinchem zijn veel terrasjes en cafés gevestigd. S'middags zijn de terrasjes hier goed gevuld en s'avonds wordt hier plaats gemaakt voor het uitgaansleven. Het gehele centrum van doetinchem is helaas bij een geallieerd luchtbombardement weggevaagd.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Almelo.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Winterswijk of wellicht Groenlo? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.