WELKOM Gast

Winterbanden Brouwhuis

Winterbanden.nl Brouwhuis 
Duizeldonksestraat 11 B
5705 CA Helmond
T: 0900 - 222 1 222
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Brouwhuis

De openingstijden van Winterbanden.nl Brouwhuis zijn:

Maandag 9.00 - 21.00
Dinsdag 9.00 - 21.00
Woensdag 9.00 - 21.00
Donderdag 9.00 - 21.00
Vrijdag 9.00 - 21.00
Zaterdag 9.00 - 21.00 
Zondag op aanvraag 
 

 

Nadat de producten zjin aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Brouwhuis eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Brouwhuis

Winterbanden.nl heeft vele montage locaties door het hele land. Zo ook in regio Helmond, namelijk winterbanden.nl Brouwhuis. Heeft u winterbanden, stalen velgen of lichtmetalen velgen besteld op Winterbanden.nl en woont u in de buurt van Helmond dan kunt u de wielen laten afleveren en laten monteren bij Winterbanden.nl Brouwhuis. U kunt ondertussen een kopje koffie drinken terwijl Winterbanden.nl Brouwhuis professioneel uw banden, velgen of complete wielen op uw auto monteert. U hoeft nooit bang te zijn dat u ver moet rijden voor een montagelocatie, Winterbanden.nl heeft meer dan 80 montage locaties door het hele land. Zo liggen bijvoorbeeld Winterbanden.nl Eindhoven, Winterbanden.nl Tilburg en Winterbanden.nl Helmond in de buurt van Winterbanden.nl Brouwhuis. 

Winterbanden.nl Brouwhuis is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Brouwhuis is eigenlijk in Helmond maar is ook weer een apart dorp. Dit is ook zo bij Stiphout en Mierlo-Hout. Winterbanden.nl Brouwhuis is makkelijk te bereiken via de N279 en de A270/N270 bijvoorbeeld. De gemeente helmond  telt 89.797 inwoners. Wilt u voor dat u uw banden/velgen laat monteren naar de grote stad of misschien daarna, dan is de dichtsbijzijnde echt grote stad: Eindhoven. Het is een hele mooie stad waar je veel kan zien en goed kunt shoppen. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Helmond. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht Selected Dealer worden van Winterbanden.nl in bijvoorbeeld de regio 's-Hertogenbosch? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl. Ook vindt u hier alle informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.