WELKOM Gast

Winterbanden.nl Bergen op Zoom

Winterbanden.nl Bergen op Zoom
Putsmolentje 19
4641 SK Ossendrecht
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Bergen op Zoom

De openingstijden van Winterbanden.nl Bergen op Zoom zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Bergen op Zoom eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Bergen op Zoom

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Bergen op Zoom. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Ossendrecht, Bergen op Zoom, Halsteren, Wouw, Huijbergen en bijvoorbeeld Hoogerheide. Winterbanden.nl Bergen op Zoom is de perfecte locatie voor het laten monteren en balanceren van uw banden. Één van de belangrijkste punten van Winterbanden.nl Bergen op Zoom is het streven naar 100% tevredenheid van de klant. De sleutelwoorden hiervoor zijn persoonlijke benadering en eerlijk advies van de klant. Om de werkzaamheden goed uit te voeren beschikt deze locatie over een degelijke werkplaats. In deze werkplaats is de meest geavanceerde apparatuur aanwezig. Naast de meest geavanceerde apparatuur is ook vakbekwaamheid een belangrijk aspect. Winterbanden.nl Bergen op Zoom beschikt over gediplomeerd personeel dat garant staat voor perfect onderhoud. Voor elk merk auto kunt bij deze locatie terecht.
Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl zaandam zijn Winterbanden.nl Terneuzen en Winterbanden.nl Etten-Leur.

Winterbanden.nl Bergen op Zoom ligt in de regio Bergen Op Zoom, in Ossendrecht. Bergen op Zoom is een stad en een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Bergen op Zoom telt 66.464 Inwoners. Een aantal bezienswaardigheden in de regio van de regio Bergen op Zoom zijn de Grote Markt (Antwerpen), het Markiezenhof (Bergen op Zoom), Indoor Skydive (Roosendaal), de Gevangenpoort (Bergen op Zoom), de Haven (Antwerpen) en de Burcht het Steen (Antwerpen).

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Bergen op Zoom.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Bergen op Zoom, Ossendrecht, halsteren, Wouw, Huijbergen, of wellicht hoogerheide. Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk.  Op deze pagina vindt u meer informatie over het Selected Dealer Netwerk en kunt u zich aanmelden.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.