WELKOM Gast

Winterbanden Barneveld

Winterbanden.nl Barneveld


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Barneveld

De openingstijden van Winterbanden.nl Barneveld zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Barneveld eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Barneveld

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Barneveld. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Lunteren, Barneveld, Voorthuizen, Achterveld en bijvoorbeeld Nijkerk. Winterbanden.nl Barneveld is een dynamisch universeel autobedrijf dat een sterke positie in de regio heeft. Bij Winterbanden.nl Barneveld beschikken ze over de volgende diensten: 'snelservice, onderhoud en & reparatie, APK-Keuring, schadeherstel en uiteraard het monteren en balanceren van banden' Winterbanden.nl Barneveld is dus de perfecte locatie voor de montage van uw winterbanden. U kunt genieten van een kop koffie terwijl de banden/velgen onder auto worden gemonteerd. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Barneveld zijn: 'Winterbanden.nl Apeldoorn, Winterbanden.nl Zupthen en Winterbanden.nl Amersfoort'.

Barneveld is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Barneveld telt zo'n 53.931 inwoners waarvan er 30.027 in de plaats Barneveld wonen. De gemeente Barneveld staat bekend om zijn pluimveeteeld en -handel, ook staat Barneveld wederom bekend door zijn sterk protestante gemeenschap. De oud veluwse markt is een toeristisch evenement in barneveld dat jaarlijks op zes achtereenvolgende donderdagen plaatsvindt. Op deze markt staan ruim 200 houten kramen waar mensen oude ambachten uitvoeren.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Barneveld.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Barneveld, Vroomshoop,  of Vriezenveen, Geesteren, Wierden, Almelo, Borne, Rijssen of wellicht Tubbergen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk.  Op deze pagina vindt u meer informatie over het Selected Dealer Netwerk en kunt u zich aanmelden.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.