WELKOM Gast

Winterbanden Assen

Winterbanden.nl Assen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Assen

De openingstijden van Winterbanden.nl Assen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Assen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Assen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Assen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Assen, Hooghalen, Smilde, Zuidlaren, Annen en bijvoorbeeld Vries. Winterbanden.nl Assen is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in banden en velgen. Wanneer u de weg op gaat zijn veiligheid, duurzaamheid en een comfortabele wegligging een vereiste. Het aanbod bij Winterbanden.nl Assen van banden, balanceren, het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen garandeert de perfecte rit, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bij Winterbanden.nl Assen beschikken ze over de nieuwste en modernste apparatuur om uw velgen en banden op de perfecte manier te balanceren en eventuele schade aan uw velgen te vookomen tijdens de wissel van uw banden. Tijdens het wachten op bijvoorbeeld de montage van uw banden kunt u plaatsnemen in de gezellige wachtruimte, hier wordt u voorzien van koffie. Ook is in de wachtruimte gratis Wifi beschikbaar. Verder beschikt Winterbanden.nl Assen over opslagmogelijkheden voor uw seizoensbanden.

Assen is een gemeente en stad in de provincie Drenthe, Assen is de hoofdstad van deze provincie. De gemeent Assen telt zo'n 67.153 inwoners, de inwoners van Assen worden ook wel Assenaren genoemd. De gemeente Assen bestaat uit de stad Assen en de dorpen Witten, Rhee, Loon, Ubbenam, Ter Aard en een gedeelte van Vries, Zeijerveld en Zeijerveen. Een aantal druk bezochte bezienswaardigheden in Assen zijn het Drents Museum, de Josefkerk, de Gouverneurstuin en het Aardscheveld.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Assen.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Assen

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Assen vanuit Gieten

Als u vanaf Gieten komt voeg dan in op de N34 richting Rolde/Assen. Neem vervolgens op de N34 de afslag richting Grolloërstraat. Sla daarna rechtsaf naar de Grolloërstraat en ga rechtdoor over 2 rotondes. Vervolgens draait de Grolloërstraat iets naar links en wordt het de Hoofdstraat. Vervolg daarna de Hoofdstraat naar de Asserstraat. Vervolg daarna de Asserstraat naar de Rolderhoofdweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Europaweg Oost.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Europaweg Noord. Daarna komt u nogmaals bij een rotonde, ga bij de rotonde linksaf (3e afslag) naar de A.H.G. Fokkerstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de van Vlissingenstraat. Neem daarna de flauwe bocht naar links naar de Winkler Prinsstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Assen aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Assen vanuit Groningen

Als u vanaf Groningen komt voeg dan in op de N7 richting Ring Groningen/Assen/A28/Drachten/A7. Neem op de N7 de afslag naar de A28 richting Emmen/Assen/Utrecht/Luchthaven Groningen. Neem op de A28 afslag 34-Assen-Noord richting Peelo. Houd daarna rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Assen/U45 en voeg in op de Peelo. Ga vervolgens rechtdoor op de Groningerstraat. Sla daarna linksaf naar de Europaweg Noord. Sla dan Rechtsaf naar de Van Vlissingenstraat. Sla vervolgens nogmaals rechtsaf naar de W.A. Scholtenstraat. Sla daarna linksaf naar de Winkler Prinsstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Assen aan uw rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.