WELKOM Gast

Over Winterbanden.nl B.V.

Winterbanden.nl B.V. is de grootste online-winterbanden webwinkel van Nederland. Met de grootste aantal bezoekers van Nederland en het breedste assortiment heeft Winterbanden.nl een nummer één positie in online-winkelen voor winterbanden, stalen velgen of lichtmetalen velgen. Winterbanden.nl werkt met meerdere locaties. De algemene werkzaamheden worden gedaan vanuit Strijen (hoofdkantoor). 

   

Winterbanden heeft een duidelijk profiel in de markt. Het assortiment bestaat uit zo'n 90.000 artikelen, verdeeld over 4 groepen:

De merkwaarden van Winterbanden.nl zijn service, uitgebreid, actueel, snelle levering en betrokken. Ze zijn leidend bij de assortimentskeuze, services, prijsstelling en communicatie.

A-locatie op het web

Winterbanden.nl is de online autoriteit en de a-locatie voor je zoektocht naar winterbanden. Door de jarenlange opgebouwde expertise is Winterbanden.nl zeer goed in staat om een uitgebalanceerd en sterk assortiment aan te bieden aan de Nederlandse consument. Als klant weet men wat men kan verwachten van Winterbanden.nl. Een bezoek aan Winterbanden.nl moet altijd een veelbetekenende ervaring zijn.

Ditributie vanuit logistieke hoogwaardige distributiecentrums

Vanuit onze magazijnen in Tilburg en Düsseldorf verzenden wij met de hoogste kwaliteitsscan de producten die je online in de webshop hebt besteld. De producten versturen wij direct naar het adres in Nederland of België of direct naar een van de Winterbanden.nl vestigingen. Door een enorme voorraad en een zeer scherpe prijsstelling kunnen wij een uitgebreid en diep assortiment aanbieden.

Partner worden

Winterbanden.nl zoekt altijd naar goede partners. Denk jij of jullie organisatie een toegevoegde waarde te zijn voor Winterbanden.nl, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd zoekende naar partnerships voor ludieke acties op onze website, samenwerkingen met garages of groothandels/fabrikanten en andere websites. Heb je vragen over dit thema of wil je in contact komen met Winterbanden.nl neem dan contact op middels info@winterbanden.nl.

Samenwerkingen met andere websites / affiliate

Beheer je 1 of meerdere websites waarmee je inkomsten wilt genereren? Wordt dan partner van Winterbanden.nl! Meld je aan bij ons affiliate programma en registreer je als partner van Winterbanden.nl. Wij stellen dan de nieuwste banners en tekstlinks aan jou ter beschikking die je dan op je site kunt plaatsen. Stuur je dan bezoekers naar onze website die vervolgens een aankoop doen? Dan ontvang je van ons een verkoopcommissie! Deze commissie kan oplopen tot wel enkele procenten van de verkoopwaarde! Meld je snel aan en groei met het grootste winterbanden-label van Nederland! Alle voordelen op een rijtje:

  • Geld verdienen! Over elke verkoop die via jouw website plaatsvindt, ontvang je een commissie.
  • Deelname is volledig gratis, eenvoudig en snel geregeld.
  • Wij gebruiken een profesioneel affiliate programma voor de registratie. Hier vind je uitgebreide, realtime statistieken van behaalde resultaten.
  • Je hoeft je maar 1 keer aan te melden en kunt daarna deelnemen met meerdere websites en/of nieuwsbrieven onder hetzelfde account.
  • Je hebt keuze uit een ruim assortiment promotiemateriaal, zoals tekstlinks, advertorials en banners. De door jou verdiende commissie kun je online bijhouden en wordt maandelijks uitbetaald op je bank- of girorekening.

Meld je nu aan bij de TradeTracker - Winterbanden.nl campagne.

Pers

Journalisten en andere pers belanghebbende kunnen hier informatie vinden.

Geschiedenis

De geschiedenis van Winterbanden.nl gaat terug naar 1999. Van online informatie platform naar grootste online webshop voor winterbanden.

1999 Familie Groenendijk (Groenendijk Banden B.V. uit Ridderkerk) start met een algemene website over winterbanden.
2001 In de winter van 2001 starte Groenendijk Banden B.V. voor het eerst met de verkoop van winterbanden online. Hiermee baart Groenendijk veel opzien met een vroege stap in de online bandenbranche.
2004 Winterbanden.nl laat het assortiment enorm groeien naar meer dan 1500 winterbanden en 450 stalen wielen online.
2007 Winterbanden.nl is vanaf dit jaar volledig online. Groenendijk Banden B.V. ziet de vraag naar winterbanden enorm groeien. Winterbanden.nl is de eerste website die 99,9% van alle winterbanden-modellen beschikbaar in Europa online de website toont.
2009 Groenendijk Banden B.V. gaat samenwerken met Innoting B.V. om de website Winterbanden.nl verder te laten groeien.
2010 Innoting B.V. neemt het belang van Winterbanden.nl 100% over en start in deze winter met een volledig nieuwe website.
2011 Moederorganisatie Innoting B.V. laat Winterbanden.nl solitair alleen groeien. Winterbanden.nl B.V. is een losstaande organisatie geworden met een eigen beleid en strategie.
2012 Het assortiment van Winterbanden.nl B.V. groeit door naar meer dan 50.000 artikelen. Hiermee is Winterbanden.nl B.V. het grootste online platform voor winterbanden in Nederland.
2013 Winterbanden.nl krijgt een volledige nieuwe webshop en een volledig nieuwe techniek om de groei van winterbanden de komende jaren aan te kunnen.
2014 Winterbanden.nl wordt genomineerd voor de juryprijs van de Thuiswinkelawards 2014.
2014 Winterbanden.nl lanceert wederom vernieuwde website voor het winterseizoen 2014/2015 en start landelijke radiocampagne op Radio 538, 3FM, Radio 2, Radio 10 en 100% NL.

Wil je meer weten over Winterbanden.nl? Neem dan gerust contact met Winterbanden.nl op.

Reviews van TrustPilot

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.