Lichtmetalen velgen

Autec lichtmetalen velgen

Met de velgen van Autec, veilig en stijlvol de winter door! Het assortiment van Autec bestaat uit een extra groot aanbod aan trendy lichtmetalen velgen. Zo geven de Autec velgen iedere auto een eigen creatieve en onderscheidende look. Van personenauto’s tot aan SUVs, Autec heeft voor iedereen wel een geschikte lichtmetalen velg. Of u nu opzoek bent naar elegante, sportieve, of stoere velgen Autec heeft ze allemaal, van 13 tot wel 20 inch! Met de strakke afwerking en verschillende kleuren, zoals zilver, chroom, grafiet en zwart wordt iedere auto een unieke en indrukwekkende verschijning. Naast het grote assortiment en de superieure ontwerpen voldoen ook alle Autec lichtmetalen velgen aan het Duitse TÜV certificaat, dit certificaat wordt alleen toegekend door TÜV als het product alle tests doorstaan. Ook beschikken de Autec velgen over de ISO 9001 norm, dat wil zeggen dat de velgen moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De Lichtmetalen velgen van Autec zijn ook nog is extra licht, waardoor je beter kunt accelereren en remmen, ook geven ze je een beter rijcomfort. Zo weet je dat je met de Autec velgen veilig de weg op kunt, ook in de winter!

autec-lichtmetalen-velgen.jpg

Sportvelgen van hoge Duitse kwaliteit

Lichtmetalen velgen voor de winter moeten natuurlijk mooi blijven. Om te zorgen dit ook gaat gebeuren, is het advies goede Duitse kwaliteitsvelgen te nemen. Hoewel veel velgenmerken uit andere landen zich als kwaliteitmerken willen positioneren, blijft men de kwaliteitsverschillen merken. Hoewel ze het allemaal graag zouden willen; een echte ’S-Klasse’ of ‘7-serie’ produceren is andere Europese landen of Azië nog niet gelukt. Noch met auto’s, noch met lichtmetalen velgen. Winterbanden.nl adviseert daarom ook de echte Duitse merken, zoals Dezent, Brock, AEZ, Dotz, Enzo of bijvoorbeeld RC Design. In deze velgen merken merkt men de typische Duitse trekken, zoals kwaliteit, precisie, duurzaamheid maar ook gegarandeerde snelle levering, wat natuurlijk in de wintermaanden ook van ontzettend groot belang is.

Dezent lichtmetalen velgen

De lichtmetalen velgen van Dezent brengen je in stijl de winter door. Door het zeer uitgebreide assortiment aan Dezent velgen is er voor iedereen wel de juiste velg. Van 15 inch tot aan 19 inch, met een ruime keuze aan kleuren Dezent heeft ze allemaal! Alle Dezent lichtmetalen velgen beschikken over het Duitse TÜV certificaat, waardoor je weet dat de velgen van hoge standaard zijn en je er veilig mee op weg kunt. Naast het TÜV certificaat beschikken de Dezent velgen ook over de ISO 9001 norm, dat wil zeggen dat ze aan strikte kwaliteitseisen moeten voldoen.

dezent-lichtmetalen-velgen.jpg

Autovelgen en sneeuwkettingen

Belangrijk is om ook rekening te houden met de breedte van de lichtmetalen velg. De velg moet namelijk niet te breed zijn, indien men namelijk sneeuwkettingen wenst te plaatsen dient men hiermee rekening te houden. Winterbanden heeft een selectie gemaakt van velgen die geschikt zijn voor sneeuwkettingen, hierdoor kan men gerust een weloverwogen besluit nemen. Alle licht-metalen velgen worden (indien noodzakelijk) standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, zoals wielbouten/moeren en eventuele centreerringen (indien van toepassing). Vergeet ook niet om slotbouten bij te bestellen. Hierdoor loop je geen risico dat je mooie licht-metalen sportvelgen gestolen worden. Voor de beste lichtmetalen velgen deal met winterbanden en eventueel velgensloten ben je dus op de juiste plaats bij Winterbanden.nl. Van lichtmetalen velgen voor Mercedes tot stalen velgen voor een Toyota. Voor lichtmetalen velgen voor een Volkswagen Golf tot lichtmetalen velgen voor een Mazda 6, Winterbanden.nl heeft ze allemaal. Kortom, Winterbanden.nl heeft voor iedere auto lichtmetalen velgen.

Brock lichtmetalen velgen

Met de lichtmetalen winter velgen van Brock bent u weer helemaal klaar voor de winter! Met de speciaal geselecteerde velgen en unieke designs van Brock ziet je auto er in de winter ook stijlvol uit. Daarnaast beschikt Brock over een groot lichtmetalen velgen assortiment, hier heb je een zeer ruime keus zo is er voor iedereen wel een geschikte lichtmetalen velg. Van 13 tot 20 inch Brock heeft ze allemaal! De Brock lichtmetalen velgen zijn van Duitste oorsprong en beschikken allemaal over het speciale TÜV certificaat. Door het speciale TÜV certificaat weet je dat de Brock lichtmetalen velgen voldoen aan speciaal gestelde eisen en je zo veilig de weg op kunt. Door de speciale laklagen die worden gebruikt voor de Brock velgen zijn deze goed bestand tegen corrosie en vervuiling. Als extraatje geeft Brock je nu 3 jaar garantie op alle silver en chrome silver gelakte velgen. Ontdek het zelf met de lichtmetalen velgen van Brock!

brock-lichtmetalen-velgen.jpg

Winterbanden.nl heeft lichtmetalen velgen voor:

-- Tabel met alle automerken --