WELKOM Gast

Winterbanden.nl Zutphen

Winterbanden.nl Zutphen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Zutphen

De openingstijden van Winterbanden.nl Zutphen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Zutphen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Zutphen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Zutphen. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Brummen, Loenen, Eerbeek, Voorst, Vorden en bijvoorbeeld Zutphen. Winterbanden.nl Zutphen beschikt uiteraard over de juiste apparatuur voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen. Zo zorgt Winterbanden.nl er voor dat er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt is. Winterbanden.nl vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl Zutphen zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Arnhem, Winterbanden.nl Apeldoorn, Winterbanden.nl Epe of Winterbanden.nl Barneveld.

Winterbanden.nl Zutphen is gevestigd in Eerbeek. Eerbeek is een plaatst dichtbij Zutphen. Zutphen is een stad in de provincie Gelderland, aan de rivier de IJssel. De gemeente Zutphen telt 38.335 inwoners. Zutphen heeft aan het eind van de twaalfde eeuw stadsrechten gekregen en dit is tot op de dag van vandaag nog te merken. Zutphen is voorzien van een stadsmuur. Daarnaast is ook de Berkelpoort in Zutphen een teken van de stadsrechten van Zutphen. Winterbanden.nl Zutphen is goed bereikbaar via de A50, de N786 en de N787.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zutphen. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Winterswijk of wellicht Aalten? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.