WELKOM Gast

Winterbanden Zoetermeer

Winterbanden.nl Zoetermeer


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Zoetermeer

De openingstijden van Winterbanden.nl Zoetermeer zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Zoetermeer eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Zoetermeer

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Zoetermeer. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Benthuizen, Zoetermeer, Zevenhuizen, Boskoop, Waddinxveen en bijvoorbeeld Nieuwerkerk aan den IJsel. Winterbanden.nl Zoetermeer is de perfecte locatie voor de montage van uw winterbanden. Winterbanden.nl heeft ruim 80 vestigingen door heel de Benelux. Zo is er een landelijke dekking aan Winterbanden.nl vestigingen en zo is er dus ook altijd een Winterbanden.nl vestiging dicht bij u in de buurt. Winterbanden.nl Nootdorp, Winterbanden.nl Den Haag en Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn zijn Winterbanden.nl vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Zoetermeer.

Zoetermeer is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Zoetermeer is een jonge stad met zo'n 123.784 inwoners op een oppervlakte van 37,06 km². Zoetermeer beschikt over een stadslijn, dit is een spoorlijn welke alle wijken met elkaar verbindt. Verder heeft Zoetermeer een aantal mooie bezienswaardigheden. Eén van deze bezienswaardigheden is de Den Haag-Tempel in Zoetermeer. Daarnaast kan men in Zoetermeer ook goed haar vrije tijd besteden. Een goede vrijetijdsbesteding is skiën in de indoorskibaar SnowWorld Zoetermeer. Winterbanden.nl Zoetermeer is goed bereikbaar via de E30/A12.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zoetermeer.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk, dit is een uniek concept in Nederland. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Gouda of wellicht ergens anders? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Tevens vindt u hier meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.