WELKOM Gast

Winterbanden Zierikzee

Winterbanden.nl Zierikzee


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Zierikzee

De openingstijden van Winterbanden.nl Zierikzee zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Zierikzee eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Zierikzee

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Zierikzee. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Niewerkerk, Zierikzee, Colijnsplaat, Dreischor, Zonnemaire en bijvoorbeeld Brouwershaven. Winterbanden.nl Zierikzee is een jong en gedreven bendrijf dat sinds eind augustus 2013 diensten levert vanaf deze nieuwe locatie. Ook werkt Winterbanden met nieuw en professioneel gereedschap om de diensten zo nauwkeurig uit te kunnen voeren. Winterbanden.nl Zierikzee hanteert scherpe prijzen en heeft naast banden en velgen ook betaalbare autotuning/stying producten leverbaar. Winterbanden.nl Zierikzee zit gevestigd in een nieuwe loods op het industrie terrein van Zierikzee en is de perfecte locatie voor de montage van uw winterbanden.

Zierikzee is een plaats in de Nederlandse provincie Zeeland. Zierikzee ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland, deze gemeente telt zo'n 34.015 inwoners waarvan er 10.910 in Zierikzee wonen. Zierikzee ligt aan een aantal provinciale wegen, hierdoor is Winterbanden.nl Zierikzee eenvoudig bereikbaar voor automobilisten.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zierikzee.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Zierikzee

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Zierikzee vanuit Bruinisse

Als u vanuit Bruinisse komt voeg dan in op de N59/Rijksweg en ga verder op de N59/Rijksweg. Sla vervolgens linksaf naar de Weg naar de Val/N256. Sla daarna rechtsaf naar de Julianastraat. Vervolgens komt u bij een rotonde, sla op de rotonde rechtsaf (1e afslag) en rijd door op de Julianastraat.

Sla daarna linksaf naar de Groene Weegje en vervolg de weg naar de Straalweg. Sla vervolgens rechtsaf, u bevindt zich nu op de Industrieweg.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Zierikzee vanuit Colijnsplaat

Als u vanuit Colijnsplaat komt voeg dan in op de 1e Deltaweg/N256. Sla daarna linksaf naar de Julianastraat. Vervolgens komt u bij een rotonde, sla op de rotonde rechtsaf (1e afslag) en rijd door op de Julianastraat.

Sla daarna linksaf naar de Groene Weegje en vervolg de weg naar de Straalweg. Sla vervolgens rechtsaf, u bevindt zich nu op de Industrieweg.

 

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.