WELKOM Gast

Winterbanden.nl Zevenaar

Winterbanden.nl Zevenaar


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Zevenaar

De openingstijden van Winterbanden.nl Zevenaar zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Zevenaar. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Zevenaar

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Zevenaar. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Duiven, Pannerden, Bergh, Doornenburg, Herwen, Babberich, Groessen en uiteraard Zevenaar. Winterbanden.nl Zevenaar is een ervaren autobedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor bent u ervan verzekert dat u bij Winterbanden.nl Zevenaar terecht kunt voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft landelijk meer dan 80 vestigingen, hierdoor is er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Zevenaar zijn Winterbanden.nl Didam, Winterbanden.nl Arnhem en Winterbanden.nl Gendt.

Winterbanden.nl Zevenaar is gevestigd in Pannerden. Pannerden is een klein dorpje in de provincie Gelderland en ligt in de gemeente Rijnwaarden. De gemeente Rijnwaarden telt zo'n 10.921 inwoners. Vroeger was Pannerden niet meer dan een eilandje waar een aantal fabrieken op stonden. De werknemers van de fabrieken kregen een huis van hun werkgever, die huizen stonden op het eilandje (Pannerden). Uiteindelijk is het zo gegroeid dat het één geheel is geworden, door verdere bebouwing. Tot 1985 was Pannerden een zelfstandige gemeente. Winterbanden.nl Zevenaar is goed bereikbaar via de E35 en de N336.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zevenaar.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Tevens vindt u op deze pagina alle informatie betreffende het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.