WELKOM Gast

Winterbanden Zaandam

Winterbanden.nl Zaandam eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Zaandam

De openingstijden van Winterbanden.nl Zaandam zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Zaandam eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Zaandam eo

Rovee-Veenis Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Zaandam. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Beverwijk, Assendelft, Krommenie, Zaandam, IJmuiden en bijvoorbeeld Heemskerk. Winterbanden.nl Zaandam is een gekend bedrijf in de Zaanstreek. Één van de belangrijkste punten van Winterbanden.nl Zaandam is het streven naar 100% tevredenheid van de klant. De sleutelwoorden hiervoor zijn persoonlijke benadering en eerlijk advies van de klant. Om de werkzaamheden goed uit te voeren beschikt deze locatie over een degelijke werkplaats. In deze werkplaats is de meest geavanceerde apparatuur aanwezig. Naast de meest geavanceerde apparatuur is ook vakbekwaamheid een belangrijk aspect. Winterbanden.nl Zaandam beschikt over gediplomeerd personeel dat garant staat voor perfect onderhoud. Voor elk merk auto kunt bij deze locatie terecht.
Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl zaandam zijn:' Winterbanden.nl Purmerend, Winterbanden.nl Alkmaar, en Winterbanden.nl Amsterdam'.

Winterbanden.nl Zaandam ligt in de regio Zaandam, Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland. De stad heeft 72.597 inwoners. Zaandam ligt aan de weerszijden van de Zaan. Zaandam staat bekend om de Zaanse Schans. De Zaanse Schans is een buurtje in Zaandam met alleen maar authentieke Zaanse huisjes. De openlucht attractie trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers (in 2013 1,5miljoen). Zaandam is een toeristische plaats met veel gezzellige terrasjes.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zaandam.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Unieke Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand van uw garage. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd als vestiging voor de regio: 'Zaandam, Amsterdan, Landsmeer, Haarlem of wellicht Wormerveer' vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het Selected Dealer Programma.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.