WELKOM Gast

Winterbanden Wernhout

Winterbanden.nl Wernhout


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Wernhout

De openingstijden van Winterbanden.nl Wernhout zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Wernhout eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Wernhout

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Wernhout. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Zundert, Wernhout, Achtmaal, Schijf, Loenhout (BE) en bijvoorbeeld Roosendaal. Bij Winterbanden.nl Wernhout beschikken ze over de meest geavanceerde apparatuur om deze werkzaamheden nauwkeurig uit te kunnen voeren. Het personeel van Winterbanden.nl Zundert is erg service gericht. U bent dus bij Winterbanden.nl Wernhout aan het juiste adres voor de montage van uw winterbanden.
Vestigingen dicht bij Winterbanden Wernhout zijn: ' Winterbanden.nl Etten-Leur en Winterbanden.nl Bergen op Zoom.

Wernhout is een klein dorpje in de gemeente Zundert in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Zundert telt zo'n 21.797 inwoners waarvan er 2502 in Wernhout wonen. Wernhout ligt aan de N263, hierdoor is Winterbanden.nl Wernhout eenvoudig bereikbaar voor automobilisten. Zundert staat bekend om het bloemencorso. Het bloemencorso van Zundert is het grootste dahliacorso ter wereld. Vincent van Gogh komt ook uit Zundert.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Wernhout.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van:' Wernhout, Zundert, Achtmaal, Schijf, Loenhout of bijvoorbeeld Roosendaal. Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.