WELKOM Gast

Winterbanden.nl Vlissingen

Winterbanden.nl Vlissingen
Poortersweg 17b
4382NP Vlissingen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Vlissingen

De openingstijden van Winterbanden.nl Vlissingen zijn:

Maandag 08-00 - 17-00
Dinsdag 08-00 - 17-00
Woensdag 08-00 - 17-00
Donderdag 08-00 - 17-00
Vrijdag 08-00 - 17-00
Zaterdag 09-00 - 13-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Vlissingen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Vlissingen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Vlissingen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Middelburg, Zoutelande, Koudekerke, Westkapelle, Dishoek, Ritthem en bijvoorbeeld Vlissingen. Winterbanden.nl Vlissingen beschikt over de juiste apparatuur. Hierdoor is Winterbanden.nl Vlissingen een juiste keuze voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft landelijk meer dan 80 vestigingen. Hierdoor is er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Voorbeelden van Winterbanden.nl vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Vlissingen zijn Winterbanden.nl Terneuzen, Winterbanden.nl Bergen op Zoom en Winterbanden.nl Bruinisse.

Vlissingen is een stad en gemeente in de provincie Zeeland. De stad Vlissingen telt 33.000 inwoners op een oppervlakte van 344,82 km². De gelijknamige gemeente Vlissingen telt 44.353 inwoners. Vlissingen is een mooie, oude stad, die direct aan het water ligt. Een aantal bezienswaardigheden van Enschede zijn de Gevagentoren, het Beursgebouw, de Grote Kerk, de jachthaven en de loodshuizen. Naast een bezoekje aan Winterbanden.nl Vlissingen is er dus nog veel meer te doen in deze stad. Winterbanden.nl Vlissingen is goed bereikbaar via de A58 en de N288.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Vlissingen. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Daarnaast vindt u op deze pagina alle informatie betreffende het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.