WELKOM Gast

Winterbanden Vianen

Winterbanden.nl Vianen
Spadesteek 8
4131 MB Vianen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Vianen

De openingstijden van Winterbanden.nl Vianen zijn:

Maandag
07-30 - 17-30
Dinsdag
07-30 - 17-30
Woensdag
07-30 - 17-30
Donderdag
07-30 - 17-30
Vrijdag
08-00 - 17-30
Zaterdag
08-00 - 12-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Vianen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Vianen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Vianen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Nieuwegein, Houten, Vianen, IJsselstein en bijvoorbeeld Culemborg. . Winterbanden.nl Vianen houdt zich vooral bezig met complete onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Bij Winterbanden.nl Vianen staan ze altijd voor u klaar en u kunt er terecht voor onafhankelijk en persoonlijk advies op maat. Loop gerust eens binnen, u zult merken dat u met open armen wordt ontvangen en dat service serieus genomen wordt. Winterbanden.nl streeft ernaar om iedere klant naar volle tevredenheid te helpen. Tijdens het wachten op het monteren of balanceren, wordt u altijd voorzien van een kopje thee of koffie.
Vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Vianen zijn:' Winterbanden.nl NieuwegeinWinterbanden.nl Woerden, Winterbanden.nl Utrecht en Winterbanden.nl Amersfoort'.
 

Vianen is een plaats en gemeente in de provincie Utrecht. Sinds 1 januari 2002 behoort Vianen tot de provincie Utrecht, voorheen behoorde Vianen bij de provincie Zuid-Holland. Vianen heeft zo'n 19.639 inwoners beschikt over twee belangrijke Rijkswegen, de A2 en A27. In Vianen zijn nog een aantal indrukwekkende monumenten, zoals het stadhuis dat gebouwd is rond 1425 en de grote kerk die stamt uit de 14e eeuw. Vianen is een oude stad, daardoor heeft het een knus en gezellig centrum met in de zomer volle terrasjes.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Vianen.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Unieke Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand van uw garage. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd als vestiging voor de regio: 'Vianen, Utrecht ,Nieuwegein of wellicht culemborg' vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.