WELKOM Gast

Winterbanden Venray

Winterbanden.nl Venray


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Venray

De openingstijden van Winterbanden.nl Venray zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Winterbanden.nl Venray is op zaterdag geopend enkel voor verkoop (geen werkplaats en receptie).

Over Winterbanden.nl Venray eo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Venray. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Oostrum, Overloon, Leunen, Horst, Sint Anthonis, Deurne en bijvoorbeeld Wanssum. Winterbanden.nl Venray streeft naar maximale service en kwaliteit, om uw voor de volle honderd procent tevreden te stellen. Tijdens het wachten op het monteren of balanceren, wordt u altijd voorzien van een goede kop koffie. Ook ligt er een krant voor u klaar.
Vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Venray zijn: Winterbanden.nl Helmond, Winterbanden.nl Uden en Winterbanden.nl Cuijk.

Venray is een gemeente en plaats in Limburg tegen de Brabantse grens. De gemeente Venray heeft zo'n 41.143 inwoners op een oppervlakte van zo'n 146,03 km². In Venray staat de Sint Petrus banden kerk. Deze kerk is gebouwd in de 15e eeuw en is een van de rijkste van Nederland en behoort zelfs tot de top in West-Europa.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Venray.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het Unieke Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand van uw garage. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Wij zijn nog op zoek naar een vestiging voor de regio Venray, bent u geïnteresseerd als vestiging vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.