WELKOM Gast

Winterbanden Veldhoven

Winterbanden.nl Veldhoven


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Veldhoven

De openingstijden van Winterbanden.nl Veldhoven zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Veldhoven eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Veldhoven

Uiterraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Veldhoven. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Eersel, Hapert, Bladel, Veldhoven, Valkenswaard en bijvoorbeeld Duizel. Winterbanden.nl Veldhoven beschikt over de volgende diensten; Onderhoud en reparaties, schadeherstel, bandenservice, aircoservice, accuservice, ruitservice, verkoop en APK-keuringen. Alle producten die online staan zijn binnen 1 werkdag direct leverbaar vanuit een van onze twee magazijnen. De medewerkers van Winterbanden.nl Veldhoven zijn goed opgeleid en service staat hier hoog in het vaandel. Winterbanden.nl Veldhoven beschikt over een wachruimte waar u voorzien wordt van een kopje thee of koffie.

Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Veldhoven zijn:'Winterbanden.nl Valkenswaard en winterbanden.nl Helmond'

Veldhoven is een gemeente en plaats in de provincie Noord-Brabant. Veldhoven heeft zo'n 44.186 inwoners op een oppervlakte van 31,82 km². De gemeente Veldhoven is ontstaan op 1 mei 1921 als samenvoeging van de gemeenten Veldhoven en Meerveldhoven, Oerle en Zeelst. Een aantal bezienswaardigheden / attracties in Veldhoven en omstreken zijn de Molen de Zilster, Molen de Adriaan, Heierhof Struisvogelboerderij en het Philips Stadion.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor uitbreiding van het klantenbestand van lokale bedrijven. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de 6 webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Eersel, Hapert, Bladel, Veldhoven of wellicht Valkenswaard? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk.Op deze pagina kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.