WELKOM Gast

Winterbanden Veghel

Winterbanden.nl Veghel eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Veghel eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Veghel zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Veghel eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Veghel

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Veghel. Winterbanden.nl Veghel bevindt zich in Heeswijk Dinther. Deze Winterbanden.nl locatie is bedoeld voor onder andere Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Tilburg of Uden. Bent u op zoek naar Winterbanden in de regio Veghel dan is Winterbanden.nl Veghel de beste locatie voor de montage van uw winterbanden. Winterbanden.nl Veghel beschikt over geavanceerde apparatuur om uw banden op de juiste manier te balanceren en monteren. Ook werken we volgens de juiste milieu-eisen en de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. De winterbanden die u vindt op de website en met een prijs worden aangeven zijn direct leverbaar vanuit onze magazijnen. Dit betekend dat uw winterbanden binnen 1 werkdag beschikbaar zijn op de gewenste Winterbanden.nl locatie. U kunt naast winterbanden ook combinatiesdeals bestellen met stalen- of lichtmetalen velgen.
Vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl Veghel zijn:' Winterbanden.nl Uden, Winterbanden.nl Helmond en Winterbanden.nl Tilburg'.

Winterbanden Veghel ligt in de regio Noord-Brabant,Veghel telt 27.373 Inwoners. Op het gezellige marktplein zijn voldoende terrasjes aanwezig. Veghel staat verder bekend om de oude Oude Kerk.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Veghel eo. In het centrum vinden jaarlijks tal van evenementen plaats zoals:' Jazz veghel,Veghel Nightlive en het slokdarm festival'.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Selected Dealer Netwerk. Met het unieke Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van: 'Eindhoven,Helmond,Den Bosch,Tilburg of bijvoorbeeld Uden? Klik dan op de onderstaande banner! De banner linkt u door naar de pagina over het selected dealer. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.