WELKOM Gast

Winterbanden Veenendaal

Winterbanden.nl Veenendaal eo
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Veenendaal

De openingstijden van Winterbanden.nl Veenendaal zijn:

Maandag
08-00 - 17-30
Dinsdag
08-00 - 17-30
Woensdag
08-00 - 17-30
Donderdag
08-00 - 17-30
Vrijdag
08-00 - 17-30
Zaterdag
08-30 - 12-30
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Veenendaal eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Veenendaal

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Veenendaal. Deze locatie is bedoeld voor onder andere :'De Klomp, Veenendaal, Ederveen, Ede, Renswoude, Elst en bijvoorbeeld Amerongen'. Winterbanden.nl Veenendaal is een universeel autobedrijf. De monteurs van Winterbanden.nl Veenendaal zijn vakbekwaam en gaan goed met de klanten om, terwijl uw banden worden gemonteerd kunt u genieten van een kopje koffie of thee.
Bij Winterbanden.nl Veendendaal bent u aan het juiste adres voor de montage van uw winterbanden. 
Vestingingen in de buurt van Winterbanden.nl Veenendaal zijn:'Winterbanden.nl Barneveld, Winterbanden.nl Arnhem en Winterbanden.nl Amersfoort.

Veenendaal is een plaats en gemeente gelegen in de nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt zo'n 63.322 inwoners. Een aantal bezienswaardigheden in een straal van 20km rondom Veenendaal zijn het nationale Park de Hoge Veluwe, het Nederlands Openluchtmuseum, de Apelheul, Burgers Zoo, Paleis het Loo en het Dolfinarium.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Veenendaal.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het unieke concept selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wilt Winterbanden.nl het beste van de offline en online werekd verenigen.Het selected dealer netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Klomp,Veenendaal,Ederveen,Ede,Renswoude,Elst of Amergon? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk.Via deze banner kunt meer informatie krijgen met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.