WELKOM Gast

Winterbanden.nl Valkenswaard

Winterbanden.nl Valkenswaard


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Valkenswaard

De openingstijden van Winterbanden.nl Valkenswaard zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Valkenswaard. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Valkenswaard

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Valkenswaard. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Riethoven, Waalre en uiteraard Valkenswaard. U kunt bij Winterbanden.nl Valkenswaard terecht voor de montage van uw banden en/of velgen.Winterbanden.nl beschikt over 80 vestigingen, hierdoor is er altijd een montage vestiging in de buurt.
Vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl Valkenswaard zijn:' Winterbanden.nl HelmondWinterbanden.nl Roermond en Winterbanden.nl Tilburg'.

Valkenswaard is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 30.336 inwoners op een oppervlakte van 56,49 km². Valkenswaard staat in de regio bekend om haar levendige uitgaansleven. Op de markt van Valkenswaard bevinden zich veel horeca gelegenheden.Elke 2e zondag van september wordt in Valkenswaard de bloemencorso gehouden.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Valkenswaard. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl monteert de banden met behulp van het Selected Dealer Netwerk,dit concept is in nederland uniek. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. U bent als Selected Dealer de enige in uw regio. U ontvangt van alle bestellingen de montages die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Valkenswaard,Eindhoven of Veldhoven? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.