WELKOM Gast

Winterbanden Utrecht

Winterbanden.nl Utrecht
Dichtsbijzijnde locatie, klik hier.
Dichtsbijzijnde locatie, klik hier.
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Utrecht

De openingstijden van Winterbanden.nl Utrecht zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Utrecht eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Utrecht

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Utrecht. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Zeist, Breukelen, Maarssen en uiteraard Utrecht. Winterbanden.nl Utrecht is een universeel garagebedrijf waar enthousiaste monteurs voor u klaar staan. 
Winterbanden.nl Utrecht richt zich op APK, onderhoud en alle overige reparaties. Natuurlijk zijn alle bandenmerken bij ons welkom. Ook beschikken we over de meest moderne apparatuur om uw banden op de juiste manier te kunnen monteren en balanceren. We beschikken ook over een nette wachtruimte waar u voorzien wordt van koffie of thee. 
Vestigingen in de buurt van Winterbanden.nl Utrecht zijn:' Winterbanden.nl Woerden, Winterbanden.nl Amersfoort en Winterbanden.nl Nieuwegein'.

Winterbanden.nl Utrecht ligt in de regio Utrecht, Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en de gemeente telt 330.772 inwoners. Utrecht bevind zich centraal in de randstad en is daardoor centraal gelegen op een knooppunt van wegen,spoorwegen en waterwegen.Utrecht is een belangrijke stad voor conferenties en beurzen.
Utrecht had als een van de eerste steden stadsrechten, door de lange geschiedenis heeft de stad een belangrijk historisch centrum. Het hoogtepunt van Utrecht is de 112 meter hoge domtoren waaraan de stad de bijnaam 'domstad' ontleent. Overige bezienswaardigheden in de domstad zijn: 'de Hartkerk, Oudaen,Huis Zoudenbalch, Bartholomeïgasthuis en uiterraard de grachten'.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Utrecht.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Selected Dealer Netwerk. Met het unieke Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van ,Zeist,Breukelen,Maarsen of Utrecht? Klik dan op de onderstaande banner! De banner linkt u door naar de pagina over het selected dealer. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.