WELKOM Gast

Winterbanden.nl Uden

Winterbanden.nl Uden eo
Oostwijk 35
5406XT Uden 
T: 0413-257366
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Uden

De openingstijden van Winterbanden.nl Uden zijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10-00 - 16-00
Woensdag 10-00 - 16-00
Donderdag 10-00 - 16-00
Vrijdag 10-00 - 16-00
Zaterdag 08-00 - 13-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Uden eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Uden

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Uden. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Volkel, Zeeland, Veghel, Boekel, Nistelrode, Mill en uiteraard Uden. In de werkplaats is geavanceerde apparatuur aanwezig, om uw banden op de juiste manier te laten monteren of balanceren. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen door de Benelux. Zodoende is er een landelijke dekking aan vestigingen en is er dus altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Winterbanden.nl vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Uden zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Cuijk, Winterbanden.nl Nijmegen, Winterbanden.nl Helmond en Winterbanden.nl Tiel.

Uden is een plaats en gemeente in Noord-Brabant met ongeveer 41.013 inwoners. De plaats Uden zelf telt 35.000 inwoners. Uden werd op 19 september 2008 tot 'Groenste stad van Europa'. Ook krijgt Uden in 2008 de binnenlandse erkenning als 'Groenste stad van Nederland'. Uden ligt direct aan de A50. Hierdoor is Winterbanden.nl Uden zeer gemakkelijk bereikbaar. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Uden.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.