WELKOM Gast

Winterbanden Turnhout

Winterbanden.nl Turnhout


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Winterbanden Turnhout eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Turnhout zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Turnhout eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Turnhout eo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Turnhout. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Beerse, Herentals, Kasterlee, Mol, Turnhout, Hoogstraten en bijvoorbeeld Arendonk. Winterbanden.nl Turnhout is een echt familie bedrijf dat een goed contact heeft met zijn klanten. Winterbanden.nl is een bedrijf dat al bijna 40 jaar ervaring heeft in de autobranche. Zo'n 40 jaar geleden is Winterbanden.nl Turnhout begonnen aan de Hoogbraak 38 in Baarle-Nassau. Ondanks een aantal verbouwingen zijn ze in 2001 uiteindelijk toch verhuist naar een geheel nieuwe locatie, aan de Smederijstraat 7 in Baarle-Nassau. Door de bouw van de nieuwe locatie beschikken ze over moderne, geavanceerde apparatuur, om zo efficiënt mogelijk te werken. Winterbanden.nl Turnhout beschikt over de volgende diensten; onderhoud en reparaties, APK-keuringen, Safety Check, Airco Service, Bandenverkoop, Ruitenservice en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Verder beschikt Winterbanden.nl Turnout over een bandenopslag en mooie wachtruimte met wifi, waar u voorzien wordt van koffie of thee.

Winterbanden.nl Turnhout is gevestigd in Baarle-Nassau. Baarle-Nassau in een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente Baarle-Nassau heeft ongeveer 6.626 inwoners. in 2006 had Baarle-Nassau 174 inwoners van Belgische nationaliteit, dit komt omdat sommige delen van Baarle Nassau bij België horen.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Turnhout.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Turnhout eo

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Turnhout (Baarle-Nassau) vanuit Turnhout

Als u vanaf Turnhout komt voeg dan in op de N119/Kastelein via de Kastelein. Ga vervolgens verder op de N119, vervolg dan de N119/Kastelein naar Klein Engeland/N119. Ga vervolgens rechtdoor om op de N119 te blijven en vervolg de weg naar de Grens/N260. Rijd vervolgens verder op de N260 en ga rechtdoor op de Turnhoutseweg/N119/N260. Sla vervolgens rechtsaf naar de Kapelstraat.

Ga daarna rechtdoor om op de Kapelstraat te blijven. Daarna slaat u linksaf naar de Smederijstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Turnhout aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Turnhout (Baarle-Nassau) vanuit Hoogstraten

Als u vanaf Hoostraten komt vertrek dan in noordelijke richting op de Vrijheid/N14 naar de Peperstraat. Rijd vervolgens verder op de N14, sla dan rechtsaf naar de Koestraat. Sla daarna nogmaals rechtsaf naar de Lageweg en neem de 1e afslag links, de Castelréweg op. Vervolg dan de Castelréweg naar de Hoogstratensebaan en sla rechtsaf naar de Loveren.

Neem dan de 1e afslag links, de Goorweg op. Sla vervolgens nogmaals linksaf naar de Hoogbraak/N639 en neem dan de 1e afslag rechts, de Sportlaan op. Vervolg dan de Sportlaan naar de Oranjelaan en sla rechtsaf naar de Nassaulaan. Sla vervolgens op de Nassaulaan linksaf naar de Generaal Maczeklaan. Dan komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Industrieweg. Sla daarna rechtsaf naar de Smederijstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Turnhout aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.