WELKOM Gast

Winterbanden Tilburg

Winterbanden.nl Tilburg eo
Laarstraat 61
5025 VJ Tilburg
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Tilburg

De openingstijden van Winterbanden.nl Tilburg zijn:

Maandag
08-00 - 18-00
Dinsdag
08-00 - 18-00
Woensdag
08-00 - 18-00
Donderdag
08-00 - 18-00
Vrijdag
08-00 - 18-00
Zaterdag
09-00 - 16-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Tilburg eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Tilburg

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Tilburg. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Oisterwijk, Breda, Oosterhout, Tilburg, Eindhoven, Udenhout en bijvoorbeeld 's-Hertogenbosch. Bij Winterbanden.nl Tilburg kunt u terecht voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Terwijl u wacht in de wachtruimte, onder het genot van een warme kop koffie, thee of chocomel, worden de banden en/of velgen onder uw auto gemonteerd. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de buurt. Vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Tilburg zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Waalwijk, Winterbanden.nl Etten Leur, Winterbanden.nl Eindhoven of Winterbanden.nl Bladel.

Winterbanden.nl Tilburg is makkelijk te vinden. Ook beschikt Winterbanden.nl Tilburg over een eigen parkeergelegenheid. De gemeente Tilburg telt 210.289 inwoners op een oppervlakte van 119,18 km², het is hiermee de zesde gemeente van Nederland. Winterbanden.nl Tilburg ligt in de buurt van "De Loonse en Drunense Duinen". Misschien wilt u tijdens uw bezoek aan Winterbanden.nl Tilburg hier een heerlijke wandeling maken in dit mooie natuurgebied. Winterbanden.nl Tilburg is makkelijk te bereiken via de A65/E312, de A261 en de N261.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Tilburg.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht Selected Dealer worden van Winterbanden.nl in bijvoorbeeld de regio 's-Hertogenbosch? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl. Ook vindt u hier alle informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.