WELKOM Gast

Over Winterbanden.nl Terneuzen

Winterbanden.nl Terneuzen eo
Meester F.J. Haarmanweg 53c
4538AN Terneuzen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Terneuzen

Winterbanden Terneuzen is alleen geopend op afspraak.

Maandag
09-00 - 18-00
Dinsdag
09-00 - 18-00
Woensdag
09-00 - 18-00
Donderdag
09-00 - 18-00
Vrijdag
09-00 - 18-00
Zaterdag
10-00 - 17-00
Zondag
Gesloten

Op zondag is Winterbanden.nl Terneuzen gesloten.

Over Winterbanden.nl Terneuzen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Terneuzen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Hengstdijk, Terneuzen, Hoek, Reuzenhoek, Axel en bijvoorbeeld Sluiskil. Winterbanden.nl Terneuzen is al jaren een begrip in de regio Terneuzen. Bij Winterbanden.nl Terneuzen kunt u terecht voor de montage van uw (winter)banden en/of velgen. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren beschikt Winterbanden.nl Terneuzen over vakkundig en goed opgeleid personeel, uw auto is dus altijd in de juiste handen. Winterbanden.nl heeft een landelijke dekking aan vestigingen. Er zijn meer dan 80 Winterbanden.nl vestigingen, zo is er dus altijd een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de regio. Vestigingen van Winterbanden.nl in de buurt van Winterbanden.nl Terneuzen zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Bergen op Zoom en Winterbanden.nl Etten Leur.

Winterbanden.nl Terneuzen is gevestigd in Hengstdijk, dit is een klein dorp in de Nederlandse provincie Zeeland. Hengstdijk ligt in de gemeente Hulst, deze gemeente telt zo'n 27.464 inwoners waarvan er 534 in Hengstdijk wonen. Hengstdijk is één van de oudste dorpen van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. De dijk waaraan Hengstdijk ligt is in 1161 ontworpen. Voorheen was Hengstdijk een zelfstandige gemeente samen met de buurtschappen Oostdijk en Oude Stoof. Sinds 2003 behoort Hengstdijk tot de gemeente Hulst. Winterbanden.nl Terneuzen is goed bereikbaar via de N62 en N290.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Terneuzen.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl. Tevens vindt u hier meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.