WELKOM Gast

Winterbanden Stadskanaal

Winterbanden.nl Stadskanaal eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Stadskanaal

De openingstijden van Winterbanden.nl Stadskanaal zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Stadskanaal eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Stadskanaal

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Stadskanaal. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Nieuw-Buinen, Stadskanaal, Gieten, Musselkanaal, Veendam, Annen en bijvoorbeeld Onstwedde. Winterbanden.nl Stadskanaal verleent een goed service door middel van snelle offertes, duidelijke communicatie en heldere afspraken.
Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Stadskanaal zijn: 'Winterbanden.nl Emmen, Winterbanden.nl Groningen en Winterbanden.nl Drachten'

Stadskanaal is een plaats en gemeente in de provincie Groningen. De gemeente telt 32.715 Inwoners. Naast Winterbanden.nl Stadskanaal kunt u misschien ook een bezoekje wagen aan Museumspoorlijn S-T-A-R, Sellingerbeetse, het Radio & Speelgoedmuseum, Golfclub de Semslanden en Streekhistorisch Centrum Stadskanaal'.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Stadskanaal eo.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Stadskanaal

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Nieuw-Buinen, Stadskanaal, Gieten, Musselkanaal, Veendam, Annen of wellicht Onstwedde? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.