WELKOM Gast

Winterbanden Sprang-Capelle

Winterbanden.nl Sprang-Capelle
Nies van der Schansstraat 14
5161CE Sprang-Capelle
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Sprang-Capelle

De openingstijden van Winterbanden.nl Sprang-Capelle zijn:

Maandag 8.00 - 17.30
Dinsdag 8.00 - 17.30 
Woensdag 8.00 - 17.30
Donderdag 8.00 - 17.30
Vrijdag 8.00 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 12.00
Zondag gesloten
 

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Sprang-Capelle. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afpsraak. 

Over Winterbanden.nl Sprang-Capelle

Ook in Sprang-Capelle zit een montagelocatie van Winterbanden.nl. Dit is een locatie die makkelijk is voor: Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel en natuurlijk voor Sprang-Capelle. Wilt u uw Winterbanden laten monteren en balanceren en woont u in de buurt van Sprang-Capelle? Dan is Winterbanden.nl Sprang-Capelle hier een mooie locatie voor. Door heel Nederland en België heeft Winterbanden.nl meer dan 80 montagelocaties. Zo bent u er zeker van dat er altijd een montagelocatie bij u in de buurt is. Montagelocaties in de buurt van Winterbanden.nl Sprang-Capelle zijn: Winterbanden.nl Waalwijk en Winterbanden.nl Dongen.

Sprang-Capelle is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Sprang-Capelle is een plaats ten westen van Waalwijk. De gemeente is in 1923 ontstaan. Bezienswaardigheden die u kunt bezoeken in Sprang-Capelle zijn: De Standerdmolen Dye Sprancke, Sint Nicolaaskerk en er zijn ook nog andere monumenten die u kunt bekijken in Sprang-Capelle. Sprang-Capelle is erg goed te bereiken via de N261 en de A59. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel ook met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Sprang-Capelle.

 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in de uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor he tbalanceren en monteren van één set banden en/of velgen;

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.