WELKOM Gast

Winterbanden.nl Someren

Winterbanden.nl Someren


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Someren

De openingstijden van Winterbanden.nl Someren zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Someren eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over winterbanden.nl Someren

Uiteraad beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Someren. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Asten, Heusden, Ommel, Heeze, en Liessel. Winterbanden.nl Someren is de perfecte locatie voor het monteren en balanceren van uw banden. Dit kunnen wij u met zekerheid zeggen omdat Winterbanden.nl Someren beschikt over professioneel personeel. Naast professioneel personeel beschikt Winterbanden.nl Someren over moderne apparatuur. Hierdoor kunnen ze snel en perfect uw auto repareren of onderhouden. Bij Winterbanden.nl Someren kunt u terecht voor reparatie & onderhoud, schaderhestel, occasions, juist advies, verzekeringen. Tevens is Winterbanden.nl Someren aangesloten bij de BOVAG hierdoor weet u zeker dat uw auto op de correcte wijze wordt gerepareerd.

Someren is een Gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Someren is de belangrijskte kern en zetel van het gemeentehuis in de gemeente Someren. De gemeente Someren telt zo'n 18.652 inwoners waar van er 11.190 in Someren wonen. Naast Winterbanden.nl Someren is het wellicht interessant om de volgende bezienswaardiggeden te bezoeken: Toverland, Dierenrijk Europa, De Malpie en Thermen Geldrop.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Someren.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Someren

Routenbeschrijving naar Winterbanden.nl Someren vanuit Helmond

Als u vanaf Helmond komt vertrek in zuidelijke richting op de Noord Koninginnewal naar de Molenstraat. Vervolg dan de Molenstraat naar de Zuid Koninginnewal. Sla daarna rechtsaf naar de Beugelsplein. Sla vervolgens linksaf naar de Groenewoud, en neem daarna de 1e afslag rechts, de Vervolgende Stationsstraat op. Neem daarna de 2e afslag rechts, de Engelseweg op. Sla dan linksaf naar de Kanaaldijk Zuid West. Vervolg daarna de weg naar de Stipdonk/N612 en ga verder op de N612. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Rijksweg/N266. Vervolgens komt u nogmaals bij een rotonde, ga op die rotonde links (3e afslag) en rijd door op de Rijksweg/N266. Ga vervolgens op de volgende rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Witvrouwenbergweg.

Ga daarna bij de volgende rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Provincialeweg. Vervolgens komt u opnieuw bij een rotonde, sla bij de rotonde linksaf (4e afslag) naar de Ter Hofstadlaan. U vindt Winterbanden.nl Someren vervolgens aan uw linkerkant.

Routenbeschrijving naar Winterbanden.nl Someren vanuit Weert

Als u vanaf Weert komt vertrek dan in zuidelijke richting op deErnst Casimirstraat naar de Nassaulaan. Sla vervolgens linksaf naar de Nassaulaan. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde linksaf (3e afslag) naar de Maaseikerweg. Vervolgens komt u nogmaals bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Graafschap Hornelaan. Ga daarna bij de volgende rotonde rechtdoor. Sla vervolgenslinksaf de oprit op naar Maastricht/Eindhoven/Nederweert/Helmond.

Voeg vervolgens in op Ringbaan-Oost en ga rechtdoor over de rotonde. Sla daarna rechtsaf naar de Ringbaan-Noord en vervolg de weg naar de Randweg Zuid/N275. Sla daarna linksaf naar de Rijksweg Zuid/N266 en ga verder op de N266. Ga vervolgens rechtdoor over 2 rotondes, ga bij de 3e rotonde linksaf (2e afslag) naar de Witvrouwenbergweg.

Dan komt u opnieuw bij een rotonde, ga op de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Provincialeweg. Vervolgens komt u opnieuw bij een rotonde, sla bij de rotonde linksaf (4e afslag) naar de Ter Hofstadlaan. U vindt Winterbanden.nl Someren vervolgens aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.